Poziv na predavanje “EU fondovima do kvalitetnog i inkluzivnog obrazovanja”

Poziv na predavanje “EU fondovima do kvalitetnog i inkluzivnog obrazovanja”

Pridružite nam se na predavanju u sklopu događanja “Dani otvorenih vrata udruga 2019” pod nazivom “EU fondovima do kvalitetnog i inkluzivnog obrazovanja”

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati vas na otvoreno predavanje koje Institut za razvoj obrazovanja (IRO) organizira u sklopu događanja “Dani otvorenih vrata udruga 2019”. Predavanje pod nazivom “EU fondovima do kvalitetnog i inkluzivnog obrazovanja” održat će se 16. svibnja 2019. u 17 sati. U sklopu predavanja IRO će predstaviti svoje aktivnosti kao centar za savjetovanje i pružanje podršku institucijama u području visokog obrazovanja. Dodatno, predstavit će se četiri EU projekta financiranih iz Europskog socijalnog fonda (ESF) koje IRO trenutno provodi i/ili u kojima sudjeluje kao partner, a koji su povezani uz javne politike visokog obrazovanja i socijalnu dimenziju obrazovanja.

S obzirom da je IRO primjer dobre prakse organizacije civilnog društva kada je riječ o korištenju novca iz europskih fondova za razvoj obrazovanja i ostvarivanja planiranih ciljeva, velik će naglasak biti stavljen na ostvarene dobrobiti kao i na planirane projekte u budućnosti.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane, uz obveznu prethodnu prijavu putem poveznice.