13 Institut za razvoj obrazovanja - Uvjeti korištenja
 

Uvjeti korištenja

Korištenje materijala i sadržaja ove internetske stranice dopušteno je samo u osobne (nekomercijalne) svrhe.

Odgovornost za sadržaj

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) nastoji na ovoj internetskoj stranici pružiti točne i iscrpne podatke, ali ne preuzima odgovornost za njihovu ispravnost i/ili potpunost niti odgovara za sadržaj vanjskih linkova i oglašivača. Ukoliko zamijete prilikom korištenja stranice netočnosti ili nepotpunosti u sadržaju, molimo korisnike da iste prijave putem e-maila na iro@iro.hr.

Dio sadržaja ove internetske stranice čine informacije preuzete iz drugih izvora. IRO odriče odgovornost za ispravnost i / ili potpunost tih podataka, a stavovi i mišljenja objavljeni na tom dijelu stranice ne odražavaju nužno stavove i mišljenja IRO-a.

IRO ne preuzima odgovornost za poteškoće i/ili štetu uzrokovane korištenjem ove internetske stranice ili s njom povezanih internetskih stranica.

Izmjena sadržaja

IRO zadržava pravo izmjene sadržaja internetske stranice te uvjeta korištenja bez obveze prethodne najave u bilo kojem trenutku. IRO nije odgovoran ni za kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Zaštita osobnih podataka

IRO se obavezuje da će osobne podatke korisnika ove internetske stranice koristiti isključivo u svrhe naznačene prilikom njihovog prikupljanja. IRO neće prodavati niti davati na uvid ili ustupati na korištenje te podatke trećoj strani bez pristanka korisnika.

Autorska prava

Ova internetska stranica je zaštićena autorskim pravima i zabranjeno ju je reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti njezin sadržaj u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Instituta za razvoj obrazovanja ili samog autora. Dođe li do povrede autorskih do povrede autorskih prava, Institut za razvoj obrazovanja će djelovati sukladno Zakonu o autorskim pravima (NN 167/03).

Isključenje odgovornosti

Ova internetska stranica se sastoji od sadržaja koji su proizvod samog IRO-a, ali i sadržaja koji su proizvod drugih. IRO je odgovoran isključivo za dio stranice koji je proizvod samog IRO-a.

Ispis

Priprema i polaganje TOEFL i GMAT testa
Strateski plan 2013-2015