93 Institut za razvoj obrazovanja - Kako do pune stipendije za studij na američkom DePauw University?
 

Kako do pune stipendije za studij na američkom DePauw University?

Zagreb, 17.01.2017.

BESPLATNO OBRAZOVNO SAVJETOVANJE ZA UČENIKE I STUDENTE Institut za razvoj obrazovanja (IRO) poziva sve zainteresirane učenike i studente na besplatno obrazovno savjetovanje o mogućnostima studiranja u SAD-u uz punu stipendiju koje će se održati u utorak, 24.1.2017. u IRO-u, Trg Nikole Zrinskog 9, Zagreb.


Institut za razvoj obrazovanja organizira ovo informativno događanje o mogućnostima studiranja u SAD-u u suradnji s prestižnim američkim sveučilištem DePauw University.

Na besplatnom obrazovnom savjetovanju predstavnik DePauw University-a predstavit će Vera Scholarship, punu stipendiju za četiri godine preddiplomskog studija za kandidate iz Hrvatske. Posjetitelji će imati priliku razgovarati s predstavnikom uglednog američkog sveučilišta DePauw University iz Indiane i saznati sve o prijavi za stipendiju Vera Scholarship. Dodatne informacije o stipendiji i uvjetima natječaj možete naći na poveznici.

Obrazovno savjetovanje održat će se u prostorijama Instituta za razvoj obrazovanja na adresi Trg Nikole Zrinskog 9 u Zagrebu u:

  • Utorak, 24.1.2017. u 18.00 sati: Vera Scholarship, Loutfi Jirari, DePauw University

Uz predstavljanje programa stipendiranja, obrazovna savjetnica EducationUSA mreže Maja Balen govorit će o sustavu visokog obrazovanja u SAD-u, odgovarati na pitanja o izboru studija, prijavi na američka sveučilišta te o standardiziranim testovima čije je rezultate potrebno priložiti prijavama za studiranje u inozemstvu.

Ulaz na događanje je slobodan uz obaveznu prethodnu predbilježbu na poveznici

Ispis   Pošalji link

Priprema i polaganje TOEFL i GMAT testa
Strateski plan 2013-2015