93 Institut za razvoj obrazovanja - Online savjetovanje: Kako napisati pismo namjere
 

Online savjetovanje: Kako napisati pismo namjere

Zagreb, 27.01.2017.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) u suradnji s EducationUSA mrežom savjetodavnih centara organizira interaktivno online predavanje (webinar) putem kojeg će hrvatski učenici i studenti imati priliku saznati zanimljive i korisne informacije o mogućnostima studiranja u SAD-u. 

Online predavanje održat će Sarah Gonzales, predstavnica američkog sveučilišta Pepperdine University School of Law koja će predstaviti korisne savjete i smjernice za pisanje kvalitetnog pisma namjere za uspješan upis na visoka učilišta u inozemstvu. Predavanje će se održati u utorak, 31. siječnja 2017. u 18h, a za uključivanje u predavanje potrebno je ulogirati se putem poveznice:

​​

Također, svi zainteresirani mogu se pridružiti gledanju webinara koje će se održati u utorak, 31. siječnja 2017. u 18h u prostorijama Instituta za razvoj obrazovanja na adresi Trg Nikole Zrinskog 9 u Zagrebu. Nakon webinara održat će se i dodatno predavanje tijekom kojeg će obrazovna savjetnica EducationUSAmreže predstaviti 5 koraka do upisa na studij u SAD-u, a potom slijedi rasprava tijekom koje posjetitelji mogu pitati sve što ih zanima o mogućnosti studiranja u SAD-u i dobiti sve odgovore na licu mjesta.


Predavanje je besplatno, a sve zainteresirane molimo da svoj dolazak najave na e-mail iro@iro.hr (potrebno je poslati ime, prezime i broj telefona).


Želiš studirati u inozemstvu? Institut za razvoj obrazovanja zna kako!

Ispis   Pošalji link

Priprema i polaganje TOEFL i GMAT testa
Strateski plan 2013-2015