93 Institut za razvoj obrazovanja - Poziv na radionicu: Kako napisati kvalitetno motivacijsko pismo?
 

Poziv na radionicu: Kako napisati kvalitetno motivacijsko pismo?

Zagreb, 03.02.2017.

Obrazovno savjetovanje s predstavnicom Rochester Institute of Technology

Institut za razvoj obrazovanja (IRO), u suradnji s Rochester Institute of Technology organizira informativno događanje na temu pisanja prijave za uspješan upis na američka sveučilišta.Besplatno obrazovno savjetovanje održat će predstavnica Rochester Institute of Technology, Diane Ellison. Na obrazovnom savjetovanju predstavnica Rochester Institute of Technology govorit će o sastavljanju uspješne prijave i predstaviti smjernice za pisanje kvalitetnih motivacijskih pisama, eseja te pisma namjere. Posjetitelji će imati priliku saznati koje su učestale greške te kako ih izbjeći prilikom prijave, od strane predstavnice s dugogodišnjim iskustvom rada u uredu za obradu prijava međunarodnih kandidata.

Obrazovno savjetovanja o studiranju u SAD-u održat će se u prostorijama Instituta za razvoj obrazovanja na adresi Trg Nikole Zrinskog 9, Zagreb prema sljedećem rasporedu:

  • Utorak, 7. 2. 2017. u 18.00 sati:
    How to Write a Great Satement of Purpose, Diane Ellison, Rochester Institute of Technology 

Uz to, obrazovna savjetnica EducationUSA mreže Maja Balen predstavit će sustav visokog obrazovanja u SAD-u, odgovarati na pitanja o izboru studija, prijavi na američka sveučilišta te o standardiziranim testovima koje je potrebno položiti u sklopu prijave.

Ulaz na događanje je slobodan uz obaveznu prethodnu predbilježbu na poveznici.

Kao jedini službeni EducationUSA centar u Hrvatskoj, IRO pruža obrazovno savjetovanje o mogućnostima studiranja u SAD-u uz potporu U.S. State Departmenta i Američkog veleposlanstva u Zagrebu.

Želiš studirati u SAD-u? Institut za razvoj obrazovanja zna kako!

Ispis   Pošalji link

Priprema i polaganje TOEFL i GMAT testa
Strateski plan 2013-2015