93 Institut za razvoj obrazovanja - Okrugli stol ""Kako osigurati transparentnost u unaprjeđenju kvalitete visokoga obrazovanja?"
 

Okrugli stol ""Kako osigurati transparentnost u unaprjeđenju kvalitete visokoga obrazovanja?"

Zagreb, 05.06.2017.

Rijeka, 7. lipnja 2017. godine

Okrugli stol "Kako osigurati transparentnost u unaprjeđenju kvalitete visokoga obrazovanja?"održat će se u srijedu, 7. lipnja 2017. godine u 11 sati (Filozofski fakultet u Rijeci, Sveučilišna avenija 4, F-006).

Okrugli stol jedna je od aktivnosti proizašla iz suradnje na projektu QUALITYWATCH: Aktivna uloga organizacija civilnog društva u praćenju i promociji kvalitete u visokom obrazovanju u Hrvatskoj, kojega je provodio Institut za razvoj obrazovanja (IRO) u suradnji s partnerskim organizacijama. Rezultati istraživanja provedenoga u okviru projekta bit će prezentirani tijekom izlaganja na okruglom stolu.

Veća transparentnost podataka o kvaliteti rada visokih učilišta može olakšati učenicima, studentima i njihovim roditeljima donošenje odluka o upisu na određena visoka učilišta i studijske programe, nastavku studija na višim razinama te pridonijeti osiguravanju uspješnog završetka već započetog studija. S druge strane, nositeljima obrazovnih politika i zaposlenicima visokoobrazovnih ustanova može osigurati bolji uvid u razne dimenzije kvalitete rada pojedinih visokih učilišta. 

Više o događaju: bit.ly/2syATIb

Više o projektu: bit.ly/2suWn8A

Ispis   Pošalji link

Priprema i polaganje TOEFL i GMAT testa
Strateski plan 2013-2015