93 Institut za razvoj obrazovanja - Predavanje: Vodič za upis na američka sveučilišta: 5 koraka do studija u SAD-u
 

Predavanje: Vodič za upis na američka sveučilišta: 5 koraka do studija u SAD-u

Zagreb, 05.09.2017.

Informativno događanje o studiranju u SAD-u u Američkom kutku u Zagrebu

Američki kutak u Zagrebu i Institut za razvoj obrazovanja iz Zagreba, u suradnji s Američkim veleposlanstvom u Zagrebu, pozivaju učenike i studente na informativno događanje o mogućnostima studiranja u SAD-u koje će se održati u četvrtak, 7. rujna 2017. od 13.00 do 14.00 sati u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5, Zagreb.

Ovom prilikom obrazovna savjetnica EducationUSA mreže iz Instituta za razvoj obrazovanja održat će predavanje Vodič za upis na američka sveučilišta: 5 koraka do studija u SAD-u. Predavanje će uključivati praktične smjernice za odabir studijskog programa, pronalazak financijske potpore za studij, prijavu na američka sveučilišta, dobivanje vize i odlazak na studij u SAD-u.
SAD je i dalje svjetski lider u međunarodnom obrazovanju s više od 4.600 akreditiranih visokih učilišta, 20,2 milijuna upisanih studenata godišnje te rekordnih 1,043,839 međunarodnih studenata u akademskoj godini 2015./16.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) od 1999.godine djeluje kao sastavni dio EducationUSA mreže te pruža službene informacije o studiranju u SAD-u uz potporu U.S. State Departmenta i Američkog veleposlanstva u Zagrebu.

Ispis

Priprema i polaganje TOEFL i GMAT testa
Strateski plan 2013-2015