Studiranje u SAD-u

 

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) je jedini ovlašteni EducationUSA centar u Hrvatskoj koji pruža informacije o američkom sustavu visokog obrazovanja i mogućnostima studiranja u SAD-u uz potporu U.S. Department of State i Američkog veleposlanstva u Zagrebu.

 

Kao ovlašteni centar za polaganje TOEFL, GMAT i ACT testa, IRO savjetuje učenike i studente kako odabrati studijski program, pronaći stipendiju, prijaviti se na američka sveučilišta, te se pripremiti i položiti potrebne testove.

 

Za više informacija o mogućnostima studiranja u SAD-u obratite se obrazovnoj savjetnici Maji Balen u uredovno vrijeme za stranke ili putem e-maila.

EducationUSA je mreža centara za obrazovno savjetovanje o studiranju u SAD-u koji se nalaze u 170 zemalja i pružaju točne, sveobuhvatne i aktualne informacije o mogućnostima upisa na akreditirane američke koledže i sveučilišta. Više informacija www.educationusa.state.gov

 

EducationUSA mrežu podupire U.S. Department of State’s Bureau of Educational and Cultural Affairs (ECA) koji promiče suradnju i razumijevanje među Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama.

 

Pridružite nam se na Facebooku i saznajte više o mogućnostima studiranja u SAD-u! Posjetite EducationUSA Croatia!

 

Saznajte više o mogućnostima studiranja u SAD-u:
• 5 koraka do studiranja u SAD-u
• Preddiplomski studij
• Diplomski i poslijediplomski studij
• EducationUSA sajam
• EducationUSA LL.M sajam pravnih poslijediplomskih studijskih programa
• EducationUSA Academy

Predstavništvo za Central European University
Institut za razvoj obrazovanja je ovlašteni predstavnik za Central European University (www.ceu.edu) u Hrvatskoj. CEU je sveučilište akreditirano i u SAD-u i u Mađarskoj koje se nalazi u Budimpešti i nudi diplomske i poslijediplomske programe iz područja društvenih i humanističkih znanosti te zaštite okoliša i matematike.

Informiranje i savjetovanje o mogućnostima studiranja u SAD-u podržavaju U.S. Department of State’s Bureau of Educational and Cultural Affairs (ECA) i Američko veleposlanstvo u Zagrebu.