Studiranje u SAD-u

 

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) je jedini ovlašteni EducationUSA centar u Hrvatskoj koji pruža informacije o američkom sustavu visokog obrazovanja i mogućnostima studiranja u SAD-u uz potporu U.S. Department of State i Američkog veleposlanstva u Zagrebu.

 

Kao ovlašteni centar za polaganje TOEFL, GMAT i ACT testa, IRO savjetuje učenike i studente kako odabrati studijski program, pronaći stipendiju, prijaviti se na američka sveučilišta, te se pripremiti i položiti potrebne testove.

 

Za više informacija o mogućnostima studiranja u SAD-u obratite se obrazovnoj savjetnici Ani Uglešić u uredovno vrijeme za stranke ili putem e-maila.

EducationUSA je mreža centara za obrazovno savjetovanje o studiranju u SAD-u koji se nalaze u 170 zemalja i pružaju točne, sveobuhvatne i aktualne informacije o mogućnostima upisa na akreditirane američke koledže i sveučilišta. Više informacija www.educationusa.state.gov.

 

EducationUSA mrežu podupire U.S. Department of State’s Bureau of Educational and Cultural Affairs (ECA) koji promiče suradnju i razumijevanje među Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama.

 

Pridružite nam se na Facebooku i saznajte više o mogućnostima studiranja u SAD-u! Posjetite EducationUSA Croatia!

 

Saznajte više o mogućnostima studiranja u SAD-u:
5 koraka do studiranja u SAD-u
Preddiplomski studij
Diplomski i poslijediplomski studij
EducationUSA sajam
• EducationUSA LL.M sajam pravnih poslijediplomskih studijskih programa
• EducationUSA Academy

 

Policy Guidance for EducationUSA Advisers
EducationUSA is committed to working with the full array of institutions, organizations, and individuals that advance opportunities for qualified international students to study in the United States. This includes agents identified by accredited U.S. higher education institutions as their representatives overseas. EducationUSA content and other relevant resources, including the annual Global Guide publication, Student Mobility Facts & Figures information sheets, and the EducationUSA website, are available to the public, including to agents.

Predstavništvo za Central European University
Institut za razvoj obrazovanja je ovlašteni predstavnik za Central European University (www.ceu.edu) u Hrvatskoj. CEU je sveučilište akreditirano i u SAD-u i u Mađarskoj koje se nalazi u Budimpešti i nudi diplomske i poslijediplomske programe iz područja društvenih i humanističkih znanosti te zaštite okoliša i matematike.

 

Informiranje i savjetovanje o mogućnostima studiranja u SAD-u podržavaju U.S. Department of State’s Bureau of Educational and Cultural Affairs (ECA) i Američko veleposlanstvo u Zagrebu.