Natječaj za student(ic)e za izradu vizualnog identiteta ESF projekta „EDUpolicy LAB”‎

Natječaj za student(ic)e za izradu vizualnog identiteta ESF projekta „EDUpolicy LAB”‎

Institut za razvoj obrazovanja – IRO objavljuje natječaj za dizajn logotipa i vizualnog identiteta za ESF projekt EDUpolicy LAB – društveno korisnim učenjem do jednakih obrazovnih mogućnosti (UP.04.2.1.02.0051) koji se provodi u sklopu poziva “​Podrška razvoju partnerstava organizacija civilnog društva i visokoobrazovnih ustanova za provedbu programa društveno korisnog učenja“. Projekt je usmjeren na unapređenje znanja i vještina studentica i studenata u rješavanju obrazovne integracije marginaliziranih skupina kroz suradnju civilnog društva s visokoobrazovnim ustanovama.

U duhu samog projekta, Institut za razvoj obrazovanja je otvorio natječaj za sve studentice i studente ‎ili interdisciplinarne studentske kreativne timove sa svih visokih učilišta u Republici Hrvatskoj da na natječaj prijave svoje natječajne radove za izradu vizualnog identiteta projekta “EDUpolicy LAB – društveno korisnim učenjem do jednakih obrazovnih mogućnosti”.

Datum početka natječaja je 6. rujna 2018., rok za ‎zaprimanje natječajnih radova je 5. listopada 2018. u 12:00 (u podne), a odabranom radu dodijelit će se novčana nagrada u iznosu od 7.000,00 kn bruto.

 

Više o uvjetima natječaja možete pročitati u Općim uvjetima natječaja.

Svi prijavni obrasci mogu se preuzeti u nastavku:

Odgovori na postavljena pitanja:

Više o projektu pročitajte ovdje.