Sudjelujte na webinaru o GMAT-u i osvojite knjigu za tečaj!

Sudjelujte na webinaru o GMAT-u i osvojite knjigu za tečaj!

U utorak, 7. srpnja 2020., u 16 sati Institut za razvoj obrazovanja organizira još jedan webinar, ovoga puta o standardiziranom testu GMAT!

GMAT, odnosno Graduate Management Admission Test, standardizirani je test koji se često koristi kao uvjet za upis na diplomske programe iz menadžmenta diljem svijeta. S obzirom na kompleksnost testa, studenti se nerijetko odlučuju na upis pripremnog tečaja da bi se što bolje i brže pripremili za njegovo polaganje.

Ova online radionica zamišljena je kao uvod u svijet GMAT-a i prezentacija onoga što vas očekuje na pripremnim tečajevima koji se održavaju u prostorijama IRO-a ili online, ovisno o željama polaznika, a održat će je Ana Uglešić, obrazovna savjetnica u IRO-u te profesorica engleskog jezika Lora Tomaš i profesorica matematike Darja Ševeljević Gamoš, dugogodišnje suradnice Instituta za razvoj obrazovanja koje pripremaju polaznike za GMAT.

Svi sudionici radionice koji odluče upisati pripremni tečaj za GMAT koji počinje 21. srpnja dobit će besplatnu knjigu za tečaj!

Prijave za online radionicu primamo .