Karijerni utorak – Uz stručnu praksu, uspjeh je lakši! Gost predavač: RIT Croatia

Karijerni utorak – Uz stručnu praksu, uspjeh je lakši! Gost predavač: RIT Croatia

Nakon izvrsnog Obrazovnog četvrtka koji se održao 17. rujna na temu „Kako briljirati na TOEFL-u“, napokon donosimo i prvi jesenski Karijerni utorak – „Uz stručnu praksu, uspjeh je lakši!“.

Naša prva gošća u novoj sezoni je Manuela Mrkajić, specijalistica za razvoj karijera, odnose sa diplomantima i programe razmjene s RIT Croatia. Manuela će govoriti o vještinama koje su potrebne za poslove budućnosti, četvrtoj industrijskoj revoluciji, o tome kako osigurati posao i – pomoći će nam odgonetnuti postoji li korelacija između završenog studija i kasnije karijere.

Jesmo li profesionalno određeni studijem kojeg smo završili ili se ipak pretežito pronađemo u sasvim drugim vodama?

Jedan poučan i zanimljiv razgovor očekuje nas u utorak, 29. rujna u 17:00!

Prijaviti se možete na .

Svim prijavljenima, poslat ćemo poveznicu za ZOOM na dan predavanja.

*******************************

IRO od siječnja 2020. organizira tematska grupna predavanja i savjetovanja pod nazivom KARIJERNI UTORAK u IRO-u. Predavanja obuhvaćaju ključne informacije vezane za prelazak na tržište rada, pronalazak novih profesionalnih prilika i suradnji, nastavak obrazovanja, uspješan razvoj ili promjenu karijere, a održavaju ih zaposlenici uspješnih hrvatskih kompanija, voditelji i menadžeri prepoznatih projekata, stručnjaci, znanstvenici, umjetnici i nastavnici. Sudjelovanje je besplatno uz online prijavnicu.