Sudjelujte na našim srpanjskim događanjima!

Sudjelujte na našim srpanjskim događanjima!

Zakoračili smo u srpanj, ljetni mjesec ispunjen planiranjem izlazaka, ljetovanja i raznih drugih ljetnih aktivnosti, ali naš edu-tim i dalje ne miruje, stoga smo ovog mjeseca za vas pripremili čak dva besplatna predavanja u okviru programa Obrazovni četvrtak u IRO-u!

Prvo ćemo 14. srpnja u 13 sati održati webinar o američkim studentskim vizama za sve vas koji uskoro odlazite na studij u Ameriku i zanima vas kako izgleda proces traženje studentske vize i sam intervju koji ćete odraditi za dobivanje tog dokumenta.
Webinar organiziramo s Veleposlanstvom SAD-a u Hrvatskoj, stoga ćemo tom prigodom ugostiti konzularni odjel veleposlanstva, koji će nam reći nešto više o ovoj temi. Ovaj Zoom webinar je besplatan, a prijave primamo ovdje: .

Već tjedan nakon, dakle u četvrtak, 21. srpnja u 16:30 sati, održat ćemo predavanje uživo za sve one koji razmišljaju o tome što studirati i kako pronaći više informacija o studiju u Hrvatskoj i inozemstvu. Događanje će se održati u IRO-ovim prostorijama da bi svi sudionici nakon predavanja mogli postaviti pitanja savjetnici ili možda održati individualno savjetovanje s njom, ali svi vi koji ste izvan Zagreba webinar ćete moći pratiti preko Zooma. Prijave za dolazak u IRO primamo preko poveznice: . Ako nas želite pratiti preko Zooma, registrirajte se ovdje: . Prijave su obavezne.