Pretposljednji IRO-ov webinar u ovoj godini posvećen stručnim praksama

Pretposljednji IRO-ov webinar u ovoj godini posvećen stručnim praksama

Naš pretposljednji webinar u ovoj godini održat ćemo na temu dostupnih stručnih praksi za studente, a o toj temi reći će nam predstavnica Fakulteta organizacije i informatike (FOI) iz Varaždina!

Zašto baš FOI? Zato što je FOI, preko Centra za podršku studentima i razvoj karijera, do sada uspostavio suradnju s preko 370 poduzeća i institucija u kojima studenti mogu obavljati stručnu praksu na preddiplomskoj i diplomskoj razini te započeti svoj karijerni put. Po dosadašnjem praćenju zaposlenja studenata, više od trećine njih ostane raditi u poduzeću u kojem obavljaju stručnu praksu, a ostatak se zaposli u periodu od 3-6 mjeseci u poduzećima s kojima je FOI imao određeni oblik suradnje.

Na našem besplatnom webinaru predstavit će svoje model za stručne prakse te svoju aplikaciju za pronalazak stručne prakse.

Webinar je otvoren za učenike, studente, ali i nastavnike i roditelje koji žele znati više o ovoj temi!

Pridružite nam se registracijom preko sljedećeg linka: 

Ovaj webinar organiziran je u okviru projekta „Financijska pismenost mladih: financijsko planiranje za nastavak obrazovanja i uspješno zapošljavanje“, koji je financiran iz proračuna Grada Zagreba.