Dođi na prezentaciju prilika za volontiranje u području STEM-a!

Dođi na prezentaciju prilika za volontiranje u području STEM-a!

Ovog svibnja u okviru Obrazovnog četvrtka IRO predstavlja sjajnu priliku za volontiranje na aktivnostima u području STEM-a!

Naime, 11. svibnja u 17 sati, IRO će u svojem centru u Deželićevoj 30 ugostiti Društvo za edukaciju van okvira (EVO), koje će predstaviti prilike za volontiranje na svojem projektu Korak u znanost: Kontinuirani razvoj znanstvenih vještina u srednjoškolaca, na kojem je IRO partner. Riječ je o projektu čiji je glavni cilj razvoj interaktivnih znanstvenih radionica za učenike srednjih škola i edukacija volontera koji bi ih provodili.

EVO trenutačno traži volontere koji bi provodili radionice za mlade iz matematike i računarstva, fizike i elektrotehnike, neuroznanosti i psihologije, stoga ako ste zainteresirani za volontiranje i rad sa srednjoškolcima, dođite na naš Obrazovni četvrtak u IRO-u i saznajte više o radionicama, putovanjima u okviru projekta i načinu prijave za volontiranje.

Idealni profil volontera: studenti STEM područja, znanstvenici i profesionalci, profesori u osnovnim i srednjim školama, ali i ostali koje zanima edukacija i praktični rad na znanstvenim projektima s učenicima srednjoškolskog uzrasta.

Ako ste se prepoznali u opisu, prijavite se za sudjelovanje na našoj prezentaciji: