“Essay Writing Skills” – uz uvjerljiv esej do željenog sveučilišta!

Uvjerljiv esej otvara vrata mnogih sveučilišta diljem svijeta. Iz tog razloga, IRO nudi novu edukacijsku uslugu – radionicu pod nazivom Essay Writing Skills! Tijekom tri susreta polaznici će naučiti kako napisati prijavni esej (essay/personal statement) kojim će se istaknuti u mnoštvu prijava i otvoriti prva vrata odabranog sveučilišta. Predavačica Karin Taylor savjetuje kako započeti s pripremom za pisanje eseja i kako oblikovati svoju priču. Do kraja radionice polaznici će naučiti kako se predstaviti na samouvjeren način – pokazati svoju motivaciju, ideje i ambicije.

  • Prva sesija govorila je  o smislu prijavnih eseja. Pri tome su se polaznici upoznali s načinom na koji komisija za upise ocjenjuje eseje i što od njih očekuju.
  • Druga sesija trajala je nešto duže jer su se davale direktne smjernice za pisanje eseja. Pri tome su polaznici dobili primjere dobrih i loših eseja, kao i dobre savjete o vokabularu, korisnim frazama, stilu pisanja i povezivanju cjelina eseja.

Treća sesija posvećena je esejima koje su pisali polaznici radionice. Predavačica prolazi kroz dobivene eseje te im daje savjete na što trebaju pripaziti kada budu pisali finalnu verziju svog eseja kojeg će slati odabranom sveučilištu.

 

Radionica iznosi 950,00 kn i održava se online putem Zooma. Radionice se održavaju na engleskom jeziku. Za prijavu, potrebno je ispuniti obrazac na sljedećoj poveznici: http://bit.ly/3dc5s02.

Za dodatne informacije, javite nam se preko Facebooka, na mail iro@iro.hr ili na telefon 00 385 1 4555 151.

Datum

ožu 27 2021

Vrijeme

09:15 - 11:30

Lokacija

Online
Zoom

Organizator

IRO

Ostali organizatori

EducationUSA
QR Code
No Comments

Post A Comment