“Essay Writing Skills” – uz uvjerljiv esej do željenog sveučilišta!

Uvjerljiv esej otvara vrata mnogih sveučilišta diljem svijeta. Iz tog razloga, IRO nudi novu edukacijsku uslugu – radionicu pod nazivom Essay Writing Skills! Tijekom tri susreta polaznici će naučiti kako napisati prijavni esej (essay/personal statement) kojim će se istaknuti u mnoštvu prijava i otvoriti prva vrata odabranog sveučilišta. Predavačica Karin Taylor savjetuje kako započeti s pripremom za pisanje eseja i kako oblikovati svoju priču. Do kraja radionice polaznici će naučiti kako se predstaviti na samouvjeren način – pokazati svoju motivaciju, ideje i ambicije.

Prva sesija govori o smislu prijavnih eseja. Pri tome se polazika upoznaje s načinom na koji komisija za upise ocjenjuje eseje i što od njih očekuju.

  • Druga sesija se održava 20. ožujka 2021. od 9:15 do 11:30 kada će polaznici dobiti detalje i direktne smjernice za pisanje eseja. Iz tog razloga dobit će primjere dobrij i loših eseja, kao i savjete o vokabularu, korisnim frazama, stilu pisanja i povezivanju cjelina eseja. Na kraju ove sesije polaznici će dobiti domaću zadaću – napisati vlastiti esej!
  • Treća sesija se održava 27. ožujka 2021. od 9:15 do 11:30 kada će se komentirati poslani eseji. Predavačica će dati savjete na što se treba pripaziti kada se bude pisala finalna verzija eseja kojeg će se slati odabranom sveučilištu.

 

Radionica iznosi 950,00 kn i održava se online putem Zooma. Radionice se održavaju na engleskom jeziku. Za prijavu, potrebno je ispuniti obrazac na sljedećoj poveznici: http://bit.ly/3dc5s02.

Za dodatne informacije, javite nam se preko Facebooka, na mail iro@iro.hr ili na telefon 00 385 1 4555 151.

Datum

ožu 18 2021

Vrijeme

19:30 - 21:00

Lokacija

Online
Zoom

Organizator

IRO

Ostali organizatori

EducationUSA
QR Code
No Comments

Post A Comment