“Essay Writing Skills” – uz uvjerljiv esej do željenog sveučilišta!

Uvjerljiv esej otvara vrata mnogih sveučilišta diljem svijeta. Iz tog razloga, IRO nudi novu edukacijsku uslugu – radionicu pod nazivom Essay Writing Skills! Tijekom tri susreta polaznici će naučiti kako napisati prijavni esej (essay/personal statement) kojim će se istaknuti u mnoštvu prijava i otvoriti prva vrata odabranog sveučilišta. Predavačica Karin Taylor savjetuje kako započeti s pripremom za pisanje eseja i kako oblikovati svoju priču. Do kraja radionice polaznici će naučiti kako se predstaviti na samouvjeren način – pokazati svoju motivaciju, ideje i ambicije.

  • Prva sesija govorila je o smislu prijavnih eseja. Pri tome su se polaznici upoznali s načinom na koji komisija za upise ocjenjuje eseje i što od njih očekuju.

Druga sesija traje je nešto duže jer se polaznicima daju direktne smjernice za pisanje eseja. Pri tome se daju primjeri dobrih i loših eseja, kao i dobri savjeti o vokabularu, korisnim frazama, stilu pisanja i povezivanju cjelina eseja.

  • Treća sesija se održava 27. ožujka 2021. od 9:15 do 11:30 i bit će posvećena esejima koje trebaju napisati polaznici radionice. Predavačica će proći kroz dobivene eseje i dati im savjete na što trebaju pripaziti kada budu pisali finalnu verziju svog eseja kojeg će slati odabranom sveučilištu.

 

Radionica iznosi 950,00 kn i održava se online putem Zooma. Radionice se održavaju na engleskom jeziku. Za prijavu, potrebno je ispuniti obrazac na sljedećoj poveznici: http://bit.ly/3dc5s02.

Za dodatne informacije, javite nam se preko Facebooka, na mail iro@iro.hr ili na telefon 00 385 1 4555 151.

Datum

ožu 20 2021

Vrijeme

09:15 - 11:30

Lokacija

Online
Zoom

Organizator

IRO

Ostali organizatori

EducationUSA
QR Code
No Comments

Post A Comment