Tjedan međunarodnog obrazovanja u IRO-u

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) i njegov EducationUSA centar, u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a u Hrvatskoj, i ove godine organiziraju bogat program događanja u Tjednu međunarodnog obrazovanja!

Od 14. do 18. studenoga IRO, jedini ovlašteni EducationUSA centar u Hrvatskoj, pripremio je događanja online i uživo te nagradne natječaje ususret ovom tjednu te tijekom njega.

U ponedjeljak, 14. 11., svi zainteresirani za savjete u vezi studiranja u Americi ili za pripremu za prijave na studij u toj zemlji te za polaganje standardiziranih testova potrebnih za prijavu na američke programe imat će priliku posjetiti EducationUSA centar od 11 do 15 sati, kada će se održati Dan otvorenih vrata EducationUSA centra, koji se nalazi u Institutu za razvoj obrazovanja na adresi Prilaz Gjure Deželića 30. Tom prigodom posjetitelji će moći razgovarati s obrazovnim savjetnicima, posjetiti knjižnicu centra s resursima za pripremu za prijavu na studij u Americi te posjetiti centar za testiranje za testove TOEFL, ACT, GMAT, koji su često uvjet za upis na američke programe. Grupni posjeti centru također su mogući uz prethodnu najavu na email adresu: iro@iro.hr.

Istog dana bit će pokrenut i nagradni natječaj na Instagram profilima EducationUSA centra i IRO-a na temu studiranja u inozemstvu, a dobitnika, odnosno onoga koji ostavi najbolji komentar na tu temu, očekuju zanimljive nagrade.

Također podsjećamo da od 3.-14. 11. traje i natječaj za najbolji esej na engleskom jeziku, koji se organizira ususret Tjednu međunarodnog obrazovanja. Više informacija o tom natječaju za srednjoškolce dostupno je na sljedećoj poveznici: https://iro.hr/2022/11/02/14353/.

Datum

stu 14 2022

Vrijeme

11:00 - 15:00

Lokacija

IRO ured

Organizator

IRO

Ostali organizatori

EducationUSA
QR Code
No Comments

Post A Comment