Tjedan međunarodnog obrazovanja u IRO-u

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) i njegov EducationUSA centar, u suradnji s Veleposlanstvom SAD-a u Hrvatskoj, i ove godine organiziraju bogat program događanja u Tjednu međunarodnog obrazovanja!

Od 14. do 18. studenoga IRO, jedini ovlašteni EducationUSA centar u Hrvatskoj, pripremio je događanja online i uživo te nagradne natječaje ususret ovom tjednu te tijekom njega.

U četvrtak, 17. 11., u 18 sati svi zainteresirani za ekologiju, ali i za iskustvo studiranja u Americi i kako ono može biti važno i poticajno za razvoj karijere pozvani su u EducationUSA centar na razgovor uživo pod nazivom Od američkog obrazovanja do pokretanja uspješnog posla. Razgovor će se održati s Marinom Matijević, pokretačicom inicijative za praktično informiranje o društveno odgovornom ponašanju pojedinca Ja bolji građanin, čiji popularni Instagram profil broji preko 10 000 pratitelja. Budući da je Marina nekadašnja studentica Sveučilišta u Miamiju, sudionicima ovog događanja prenijet će svoje iskustvo studiranja u Americi, ali i reći kako ju je to iskustvo potaknulo da pokrene spomenutu inicijativu.

Za sudjelovanje na ovom događanju potrebna je prijava preko sljedeće poveznice: https://bit.ly/ObCetvrtak.

Datum

stu 17 2022

Vrijeme

18:00 - 19:00

Lokacija

IRO ured

Organizator

IRO

Ostali organizatori

EducationUSA
QR Code
No Comments

Post A Comment