Mreža EducationUSA i IRO organiziraju prvi virtualni sajam EducationUSA!

Mreža EducationUSA i IRO organiziraju prvi virtualni sajam EducationUSA!

Ovog lipnja Institut za razvoj obrazovanja (IRO) i mreža EducationUSA organiziraju prvi regionalni virtualni sajam visokog obrazovanja EducationUSA, koji će se održati na čak dva datuma!

S obzirom na to da su EducationUSA sajmovi diljem Europe ove godine otkazani zbog koronavirusa, EducationUSA centri iz Hrvatske. Albanije, Bosne i Hercegovine, Cipra, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Srbije i Slovenije odlučili su ovoga lipnja organizirati regionalni virtualni sajam i na taj način dati priliku američkim sveučilištima i community collegima koji su u travnju trebali posjetiti ove zemlje da se predstave mladima zainteresiranima za studiju u SAD-u i njihovim roditeljima.

Tako će ovom prilikom svi zainteresirani moći upoznati: 

  • predstavnike 23 američka koledža i sveučilišta: svako visoko učilište predstavit će svoje programe i postupak prijave te odgovarati na pitanja učenika, studenata i njihovih roditelja
  • savjetnike mreže EducationUSA iz regionalnih centara: savjetnici će održati prezentacije o prijavama na američka visoka učilišta, prijavama za financijsku potporu, a odgovarat će i na pitanja sudionika. 

Datum i vrijeme sajma

  • Četvrtak, 4. lipnja
    14:00 – 17:00 sati
  • Srijeda, 10. lipnja
    18:00 – 21:00 sati

Više informacija o događanju saznajte .

Za više informacija o visokim učilištima koji će se predstaviti na sajmu, preuzmite .