Uskoro prvi virtualni EducationUSA LL.M. sajam!

Uskoro prvi virtualni EducationUSA LL.M. sajam!

Institut za razvoj obrazovanja, kao jedini ovlašteni EducationUSA centar u Hrvatskoj, ovog studenoga organizira prvi virtualni EducationUSA LL.M. sajam u suradnji s drugim centrima mreže EducationUSA!

Na dan 11. studenoga, u razdoblju od 18 do 20:30 sati, održat će se prvi virtualni LL.M. sajam na kojem će sudjelovati čak 25 američkih sveučilišta koji nude razne LL.M. programe međunarodnim studentima. Među tim sveučilištima su Columbia Law School, Cornell Law School, New York University School of Law, University of Chicago Law School i mnoga druga renomirana sveučilišta iz SAD-a.

LL.M. programi su međunarodno priznati poslijediplomski programi iz područja prava, obično u trajanju od jedne godine. Namijenjeni su pravnicima koji žele steći dodatna znanja u specijaliziranim područjima prava, a često ih upisuju pravnici koji se žele baviti pravom u SAD-u. Poslodavci ih vrednuju jer ukazuju na to da je osoba savladala kompleksnu pravnu disciplinu.

Za više informacija o LL.M. programima, pogledajte kratku prezentaciju koju su održali naša EducationUSA savjetnica i studenti na LL.M. programima američkih sveučilišta.

Za informacije o EducationUSA sajmu, kompletan popis sveučilišta koja sudjeluju na Sajmu te registraciju, posjetite službenu stranicu Sajma: