Osvoji popust na pripremne tečajeve za standardizirane testove na SAS-u!

Osvoji popust na pripremne tečajeve za standardizirane testove na SAS-u!

IRO nudi popuste na svoje pripremne tečajeve posjetiteljima Sajma stipendija i visokog obrazovanja!

Na ovogodišnjem Sajmu svi posjetitelji virtualnog štanda EducationUSA centra, koji je dio IRO-a, moći će osvojiti popust za virtualne ili klasične pripremne tečajeve koje IRO organizira u prosincu 2020. i siječnju 2021. godine. Sve što je potrebno je otići na virtualni štand EducationUSA u srijedu 25. studenoga od 10 do 16 sati, popričati s našom savjetnicom i predbilježiti se za tečaj koji vas zanima.

Pohađanjem pripremnog tečaja u IRO-u, ovlaštenom centru za testiranje i polaganje najpoznatijih standardiziranih testova, uz intenzivnu vježbu i rad na provjerenoj literaturi ostvarujete najkvalitetniju pripremu – i to u pravom roku – za vrhunske rezultate na testu koji vam je potreban za studij kojeg želite, uz dodatnu vrijednost –  mnoštvo praktičnih savjeta iskusnih predavača, pregršt primjera iz prakse te polaganje testnih ispita u našem novoopremljenom centru za testiranje.

Odaberite vama omiljeni način pohađanja tečaja – grupno ili individualno, u klasičnoj ili virtualnoj učionici, uz cijene dostupne svima, i uspješno se pripremite za studij u inozemstvu.