CEU tjedan u IRO-u!

CEU tjedan u IRO-u!

IRO predstavlja prestižno sveučilište Central European University (CEU) u čitavom tjednu posvećenom tom sveučilištu!

U tjednu od 14. do 18. prosinca IRO će svoja savjetovanja i aktivnosti na društvenim mrežama posvetiti sveučilištu Central European University, čiji je predstavnik za Hrvatsku upravo IRO. Tijekom “CEU tjedna”  IRO će organizirati dva informativna događanja:

  • u srijedu, 16. prosinca, u 18 sati održat će se Instagram Live s predstavnicom CEU-a preko Instagram profila iro.hr, tijekom kojega će naša gošća odgovarati na pitanja o preddiplomskim programima na tom sveučilištu i upisima na te programe.

Za više informacija o preddiplomskim programima na CEU-u prijavite se ovdje: .

Za više informacija o diplomskim i poslijediplomskim programima na CEU-u prijavite se ovdje: .

Tijekom “CEU tjedna” IRO će na društvenim mrežama, točnije na svojoj Fb stranici i Ig profilu objavljivati informacije povezane s tim prestižnim sveučilištem i upisima na studijske programe koje to sveučilište nudi, a svi zainteresirani moći će zakazati i individualno online savjetovanje s obrazovnom savjetnicom, koja će im odgovoriti na sva pitanja povezana sa studiranjem na CEU-u.

Da biste zakazali individualno online savjetovanje o programima CEU-a i prijavama na to sveučilište, molimo pišite nam na iro@iro.hr ili nas nazovite na  01 4817 195.