IRO traži volontere za sajam SAS

IRO traži volontere za sajam SAS

Želiš unaprijediti svoje komunikacijske, medijske i socijalne vještine? Zanima te volontiranje? Javi nam se, možda si baš ti pravi kandidat za nas!
Jesi li čuo za Sajam visokog obrazovanja i stipendija (SAS) u organizaciji IRO-a? SAS okuplja institucije iz Hrvatske i inozemstva koje prezentiraju svoje studijske programe, stručne prakse i razne oblike financijske pomoći za studij. Sajam je namijenjen učenicima srednjih škola, studentima, njihovim roditeljima, kao i nastavnicima i istraživačima.
Kako nam možeš pomoći? U okviru volonterskog programa tražimo studenta:
  • koji će nam pomoći u izradi sadržaja za profile na društvenim mrežama Facebook i Instagram,
  • koji će promovirati sajam kontaktiranjem srednjih škola i studentskih organizacija te
  • koji će biti pomoć pri organizaciji nagradnih igara i samog događanja!
S obzirom na navedene zadatke, prednost imaju studenti s izraženim vještinama izrade vizuala (vizuali za objave na društvenim mrežama, plakati, letci) te studenti s izraženim komunikacijskim vještinama.
Smatraš da svojim talentom, dobrom voljom i osobinama možeš unaprijediti rad IRO-a? Pošalji nam kratki životopis do 28. ožujka na iro@iro.hr!
Zauzvrat ćeš dobiti priliku razvijati svoje vještine pod vodstvom mentora, besplatni tečaj za neki od standardiziranih testova za upis studija u inozemstvu, a moguće je i sudjelovanje u mnogobrojnim radionicama u organizaciji IRO-a te poneko putovanje po Hrvatskoj ili u inozemstvo.
Veselimo se tvojoj prijavi!