Obilježi s nama Dan planeta Zemlje!

Obilježi s nama Dan planeta Zemlje!

Institut za razvoj obrazovanja i ove godine obilježit će Dan planeta Zemlje edukacijom mladih o još jednom studijskom programu u području ekologije.

Dan planeta Zemlje u cijelom svijetu obilježava se 22. travnja, a mi ćemo ove godine povodom tog važnog dana organizirati webinar nešto kasnije, točnije u četvrtak, 5. svibnja. Webinar će se održati u okviru IRO-ova popularnog besplatnog programa Obrazovni četvrtak u IRO-u, a na njemu će gostovati izv. prof. dr. sc. Marija Ivković s Biološkog odsjeka zagrebačkog Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, koja će nam govoriti o diplomskom studiju Ekologija i zaštita prirode te će se dotaknuti upisa, kolegija, stručne prakse, mogućnosti zaposlenja po stjecanju diplome te i reći kako će studentima taj program pomoći da po završetku studija pridonesu zaštiti prirode.

Sudjeluj na ovom besplatnom webinaru i ti i saznaj više o ekologiji i zaštiti prirode. Webinar će se održati 5. svibnja u 18 sati. Prijave primamo ovdje: https://iro.clickmeeting.com/studiraj-ekologiju-i-zastitu-prirode-na-pmf-u-/register.