Dođi na webinar o stručnoj praksi iz STEM područja!

Dođi na webinar o stručnoj praksi iz STEM područja!

Institut za razvoj obrazovanja ponosno najavljuje još jedan webinar u okviru svojeg popularnog programa Obrazovni četvrtak u IRO-u!

Ovog svibnja održat ćemo webinar pod nazivom Kako do stručne prakse u STEM području?, na kojem će naše gošće s Rudarsko geološko naftnog fakulteta u Zagrebu predstaviti program stručne prakse RIS internship.

Riječ je o programu stručne prakse namijenjenome studentima diplomskog studija iz područja STEM-a, odnosno studentima geologije, geofizike, kemije, biologije, metalurgije, inženjerstva okoliša, kemijskog inženjerstva, geodezije, građevine, agronomije, strojarstva, elektrotehnike i računarstva i drugih srodnih područja, ali i prava i ekonomije ako ih zanima rad u prethodno navedenim područjima.

Ako ste se prepoznali u prethodnom opisu, dođite na naš webinar i saznajte sve o prilici da obavljate stručnu praksu od 1 do 3 mjeseca u raznim tvrtkama u regiji, ali i Češkoj, Poljskoj, Estoniji, Grčkoj, Latviji, Portugalu i drugim zemljama.

Webinar će se održati 19. svibnja u 18 sati. Link za prijavu: https://iro.clickmeeting.com/kako-do-strucne-prakse-u-stem-podrucju-predstavljanje-ris-internshipa/register.