IRO organizira webinar o masteru iz camping menadžmenta u čak tri zemlje!

IRO organizira webinar o masteru iz camping menadžmenta u čak tri zemlje!

Camping entuziasti i zainteresirani za studij turizma odsad mogu objediniti ta dva interesa i studirati camping menadžment, i to u čak tri zemlje!

Naime, ovog rujna kreće diplomski (master) studij iz kamping menadžmenta za sve zainteresirane za ovo područje. Riječ je o združenom masteru, stoga studenti upisani na ovaj studij započinju prvi semestar u gradu Breda (Nizozemska), nastavljaju u Opatiji na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, a potom treći semestar studiraju u Gironi (Španjolska). Tijekom četvrtog semestra studenti upisani na ovaj studij imaju stručnu praksu u najboljim kampovima Europe.

Ako želite saznati više o ovoj sjajnoj prilici za studiranje, pridružite nam se 16. ožujka u 17 sati na još jednom online Obrazovnom četvrtku u IRO-u, kada ćemo ugostiti dr.sc. Josipu Cvelić-Bonifačić, docenticu na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji, koja će nam reći više o ovom programu.

Želite li saznati više o predmetima, profesorima, nastavi ovog programa, ali i načinu prijave za program te o financijskoj potpori za program, prijavite se za sudjelovanje na našem webinaru ovdje: .