Naš EducationUSA centar nastavlja svoju turneju i uskoro stiže u Rijeku

Naš EducationUSA centar nastavlja svoju turneju i uskoro stiže u Rijeku

Nakon uspješnih gostovanja u Američkim kutcima u Zadru i Zagrebu, naš EducationUSA centar nastavlja svoju turneju po Hrvatskoj i uskoro stiže u Rijeku!

Naime, u utorak, 25. travnja, u 17 sati EducationUSA savjetnica iz Instituta za razvoj obrazovanja, jedinog ovlaštenog EducationUSA centra u Hrvatskoj, održat će predavanje Kako do studija u SAD-u u Američkom kutku u Gradskoj knjižnici Rijeka – Ogranku Trsat, na adresi Trg Viktora Bubnja 1!

Ako si srednjoškolac ili sportaš koji razmišlja o studiranju u Americi ili možda već studiraš u Hrvatskoj, ali planiraš nastaviti obrazovanje na diplomskom studiju u Americi, dođi na naše predavanje i saznaj više o načinu pretrage i odabira studija te o postupku prijave na željeno sveučilište, ali i o prijavnoj dokumentaciji i standardiziranim testovima potrebnima za uspješnu prijavu na studij.

Super vijest je i ta da će svi sudionici dobiti popust na (online) pripremne tečajeve za standardizirane testove često potrebne za upis studija u SAD-u (TOEFL, GMAT, SAT, ACT i drugi).

Sudjelovanje je besplatno, a svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje preko poveznice: 

Prethodna prijava za sudjelovanje je obavezna.