Najavno događanje EduFesta: EducationUSA sajam visokog obrazovanja

Najavno događanje EduFesta: EducationUSA sajam visokog obrazovanja

Ove godine naše najveće događanje, EduFest – Festival studentskog života i studiranja, najavit ćemo još jednim važnim događanjem. Riječ je o EducationUSA sajmu visokog obrazovanja, koji EducationUSA centar u IRO-u organizira u suradnji s ostalim centrima u regiji.

EducationUSA sajam održat će se 9. listopada u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu, a na njemu će sudjelovati predstavnici američkih sveučilišta, koledža i community koledža. Tijekom sajma posjetitelji će saznati razliku između tih vrsta institucija te će imati priliku popričati s njihovim predstavnicima o dostupnim programima, postupku upisa na programe te o financijskoj potpori za studij u SAD-u. Uz to, posjetitelji će imati priliku razgovarati s obrazovnim savjetnicima iz EducationUSA centra te saznati više o standardiziranim testovima potrebnima za upis studija u Americi te o načinima pripreme za te testove.

Na sajmu mogu sudjelovati učenici, studenti, ali i njihovi nastavnici i roditelji te svi oni zainteresirani za američko visoko obrazovanje. Sudjelovanje je besplatno, a za posjet sajmu potrebna je registracija preko sljedećeg linka: https://bit.ly/2023EduFest

Ovaj sajam događanje je kojim ćemo najaviti EduFest – Festival studiranja i studentskog života, koji organizira Institut za razvoj obrazovanja, a koji će se održati 20. listopada, i to u Studentskom centru u Zagrebu.