Još mjesec dana do našeg EducationUSA sajma – Objavljeni mnogi izlagači!

Još mjesec dana do našeg EducationUSA sajma – Objavljeni mnogi izlagači!

Vjerujemo da već znate da IRO, kao jedini ovlašteni EducationUSA centar, i ove godine organizira EducationUSA sajam visokog obrazovanja, i to prvi put uživo nakon tri pandemijska online izdanja sajma.

EducationUSA sajam održat će se 9. listopada od 17 do 19 sati u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu, a na njemu će sudjelovati predstavnici raznih američkih sveučilišta, koledža i community koledža. Neke od izlagača već smo i objavili, a oni su:

  • University of Chicago
  • DePauw University
  • University of Central Missouri
  • Ball State University
  • Valencia College
  • Virginia Tech

Više o izlagačima saznajte na našim društvenim mrežama: Instagram i Facebook. Uskoro ondje objavljujemo i primjere pitanja koje možete postaviti našim izlagačima.

Uz štandove američkih institucija, posjetitelji će imati priliku posjetiti i IRO-ov štand i razgovarati s obrazovnim savjetnicima iz EducationUSA centra te saznati više o standardiziranim testovima potrebnima za upis studija u Americi i o načinima pripreme za te testove.

Sajam je otvoren za učenike, studente, ali i njihovi nastavnike i roditelje te sve one zainteresirane za američko visoko obrazovanje. Sudjelovanje je besplatno, a za posjet sajmu potrebna je registracija preko sljedećeg linka: https://bit.ly/2023EduFest

Ovim sajmom najavit ćemo EduFest – Festival studiranja i studentskog života, koji organizira Institut za razvoj obrazovanja, a koji će se održati 20. listopada, i to u Studentskom centru u Zagrebu.