IRO predstavlja stipendije Francuske vlade!

IRO predstavlja stipendije Francuske vlade!

IRO s veseljem najavljuje sljedeće predavanje u okviru Obrazovnog četvrtka u IRO-u!

Naime, 10. ožujka, u suradnji s Francuskim institutom u Hrvatskoj i Campus France Hrvatska organizirali smo predstavljanje stipendija Francuske vlade i to – prvi puta nakon dvije godine – UŽIVO u našem novom savjetodavnom centru u Deželićevoj 30!

Posjeti nas u četvrtak, 10. ožujka, u 18:30 sata ako si zainteresiran za sljedeće:

  • jezične stipendije
  • stipendije za studij (na diplomskoj i poslijediplomskoj razini)
  • stipendije za stručna usavršavanja.

Na predavanju ćemo se dotaknuti i novih stipendija France Excellence Europa za diplomske studije u sljedećim područjima: kultura i baština, obrazovanje, pedagogija, visoko obrazovanje, francuski jezik i civilizacija, strani jezici i civilizacije i europski studiji, zdravstvo, okoliš, digitalni mediji.

Za prijavu za stipendije ne moraš znati francuski jezik, stoga dođi, saznaj sve o mogućnostima stipendiranja i prijavi se natječaj!

Sudjelovanje je besplatno, a prijave primamo ovdje: . Prethodna prijava je obavezna, a broj mjesta ograničen. Događanje će se održati uz poštovanje epidemioloških mjera.

 

VAŽNO!

Za sve vas koji niste u Zagrebu, organizirali smo praćenje preko Zooma! Za sudjelovanje online prijavi se preko sljedeće poveznice: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZAld-mtrT0qHtKDBfJlxh8TWIKI_azKDm1I