Online plaćanje

Grupne radionice pisanja eseja i motivacijskih pisama

199,08  (1.500,00 kn) oslobođeno PDV-a / not subject to VAT

Radionice za pomoć pri pisanju eseja i motivacijskih pisama za prijavu na studij u inozemstvu + besplatni naknadni pregled eseja ili motivacijskog pisma.
 
Radionice traju dva tjedna i uključuju 8 školskih sati, a mogu se odvijati uživo, online ili hibridno. Radionice se održavaju kada se oformi grupa od najmanje dva polaznika.
 
Tijekom tri susreta polaznici će naučiti kako napisati prijavni esej (essay/personal statement) kojim će se istaknuti u mnoštvu prijava i otvoriti prva vrata odabranog sveučilišta.

Sadržaj tečaja

Sadržaj radionica:

  • Prva sesija – 2 školska sata, polaznici će se upoznati s načinom na koji komisija za upise ocjenjuje eseje i zašto se prijavni eseji uopće pišu. Kreće se s pisanjem radne verzije eseja.
  • Druga sesija – 3 školska sata, kreće se s popunjavanjem detalja i davanjem direktnih smjernica za pisanje. Polaznici će dobiti primjere dobrih i loših eseja, kao i savjete o vokabularu, korisnim frazama, stilu pisanja i povezivanju cjelina eseja.
  • Treća sesija – 3 školska sata, između druge i treće sesije je tjedan dana razmaka kako bi polaznici stigli odraditi domaću zadaću – pisanje prvog eseja! Predavačica će s kandidatima proći eseje koje su joj prethodno poslali i dati savjete na što je potrebno pripaziti kada budu pisali finalnu verziju eseja koju će slati odabranom sveučilištu.