ACT – PRIPREMNI TEČAJ

Sve informacije o ACT pripremnom tečaju

STRUKTURA PRIPREMNOG TEČAJA

Pripremni tečaj za ACT priprema vas za uspješno polaganje ACT testa. Tečaj je podijeljen u dva dijela:

 • engleski dio (uključuje pripremu za English, Reading & Writing Test)
 • matematički dio (Mathematics Test).

 

Literatura je na engleskom jeziku, a obrađuju se primjeri i ulazi se u strukturu ACT testa. Zbog toga je bitno da polaznici imaju najmanje srednje napredno znanje engleskog jezika i matematike da bi mogli uspješno pratiti nastavu.

GRUPNI TEČAJ

Cijeli tečaj traje 3 ili 4 tjedna, ovisno o rasporedu i broju polaznika: engleski dio 2 tjedna (20 sati od 45 minuta) i matematički dio 3 tjedna (16 sati od 60 minuta). Ukupno je 40 sati.

 

Cijena grupnog tečaja:

Cijeli ACT tečaj (engleski i matematički dio):

 • 800,00 EUR

 

 

Ako želite odslušati samo matematički ili engleski dio ACT tečaja, molimo vas da se obratite IRO-u na iro@iro.hr.

 

Službena literatura koja se koristi za tečaj je The Real ACT Prep Guide 2nd Edition. Polaznik mora imati navedenu knjigu da bi slijedio predavanja.

 

Na grupnom tečaju polaznici će imati priliku raditi s ostalim polaznicima i usporediti svoje znanje s drugim polagateljima testa. Minimalni broj polaznika za grupni tečaj je 2, a maksimalni 7 polaznika.  Tečaj se pokreće kad se formira grupa.

 

Tečaj se može održavati u učionici ili online, prema dogovoru polaznika s profesorom.

TERMINI GRUPNIH TEČAJEVA

Za pregled termina ACT pripremnog tečaja na gornjem dijelu kalendara odaberite padajući izbornik “Kategorije”, zatim odaberite željeni ACT pripremni tečaj i željeni mjesec.

[MEC id=”1257″]

Napomena: Termini su podložni promjeni, sukladno dogovoru grupe. Ako vam navedeni termini ne odgovaraju ili ste zainteresirani za tečaj u nekom budućem razdoblju, javite nam se emailom na adresu iro@iro.hr s naznakom termina i datuma koji bi vam najviše odgovarali.

INDIVIDUALNI TEČAJ

Broj sati i trajanje tečaja ovise o željama polaznika.

Za razliku od standardnih pripremnih tečajeva u IRO-u, koji se odvijaju u fiksno vrijeme, individualna je nastava u potpunosti prilagođena polazniku. Ako ste često na putu zbog posla ili imate gust raspored koji Vam onemogućava redovito pohađanje grupnog tečaja, individualna nastava je pravi izbor.

 

Tečaj se može održavati u učionici ili online, prema dogovoru.

 

Cijena individualnog tečaja od 20 sati:

 • Iznos od 925,00 EUR u koji je uključeno 10 sati engleskog jezika i 10 sati matematike

Ako želite odslušati samo matematički ili engleski dio ACT tečaja, molimo vas da se obratite IRO-u na iro@iro.hr.

 

Cijena dodatnog individualnog sata engleskog jezika (45 minuta) iznosi 44,00 EUR, a matematike (60 minuta) iznosi 48,50 EUR.

Službena literatura koja se koristi za tečaj je The Real ACT Prep Guide 2nd Edition. Polaznik mora imati navedenu knjigu da bi slijedio predavanja.

 

UPIS

Napomena: Upisivanjem bilo kojeg tečaja u IRO-u polaznik postaje pridruženim članom naše udruge, zbog čega je radi upisa tečaja potrebno ispuniti prijavnicu za pridruženo članstvo. Uplata za tečaj pokriva i iznos članarine. Članarina vrijedi jednu (1) godinu od dana učlanjenja. Svim pridruženim članovima IRO omogućuje sljedeće pogodnosti:

 • pohađanje jednog grupnog tečaja ili jednog individualnog tečaja od najmanje 10 sati godišnje
 • primanje mjesečnog newslettera o mogućnostima visokog obrazovanja u Hrvatskoj i inozemstvu, o natječajima za stipendije, tečajevima i ostalim informacijama iz obrazovne ponude IRO-a
 • posudbu literature iz knjižnice (priručnici, direktoriji sveučilišta, katalozi i multimedijalni sadržaji za visoko obrazovanje u Hrvatskoj i inozemstvu.

 

Za upis pripremnog tečaja potrebno je učiniti sljedeće:

 • javiti se IRO-u za predbilježbu termina putem telefona, e-maila (obavezno navesti ime, prezime, naziv i datum željenog tečaja, te broj telefona/mobitela) ili dolaskom u IRO u uredovno vrijeme za stranke.
 • ispuniti prijavnicu za pridruženo članstvo.
 • odabrati jednu od prethodno navedenih opcija tečajeva i uplatiti cijenu odabranog tečaja.

PLAĆANJE

Tečaj se može platiti na jedan od sljedećih načina:

 1. osobno gotovinom (Prilaz Gjure Deželića 30, 10000 Zagreb)
 2. jednokratno ili obročno plaćanje karticama – krenite na ONLINE PLAĆANJE
 3. virmansko plaćanje – krenite na ONLINE PLAĆANJE

 

Napomena: Molimo da prije plaćanja pročitate informacije o povratu novca za izvršene uplate.

Za sve dodatne informacije obratite nam se telefonom, e-mailom ili osobno u uredovno vrijeme za stranke.

POVRAT

Iznos povrata uplaćenog novca (članstvo i naknada za tečaj) ovisi o tome u kojem trenutku polaznik odustane od pripremnog tečaja. Ako polaznik odustane od pripremnog tečaja:

 • prije početka tečaja, IRO vraća cjelokupan iznos uplate za članstvo i naknadu
 • nakon početka tečaja, IRO vraća cjelokupan iznos uplate za naknadu u prvom tjednu održavanja tečaja, a zadržava uplatu za članstvo. Tijekom trajanja članstva u IRO-u, član se može u bilo kojem trenutku ponovno odlučiti za pohađanje pripremnog tečaja i uplatiti samo iznos naknade tečaja.
 • povrat novca nije moguć nakon prvog tjedna održavanja tečaja.