Rezultati natječaja za izradu vizualnog identiteta ESF projekta EDUpolicy LAB

Rezultati natječaja za izradu vizualnog identiteta ESF projekta EDUpolicy LAB

Institut za razvoj obrazovanja je 6. rujna 2018. objavio “Natječaj za dizajn logotipa i vizualnog identiteta za ESF projekt EDUpolicy LAB – društveno korisnim učenjem do jednakih obrazovnih mogućnosti” otvoren za sve studentice i studente ‎ili interdisciplinarne studentske kreativne timove sa svih visokih učilišta u Republici Hrvatskoj.

Na natječaj je pristiglo je ukupno 22 prijedloga rješenja vizualnog identiteta podnesenih od strane 17 timova / studenatica / studenata.

Peteročlani ocjenjivački sud u sastavu Marta Mileusnić (Članica projektnog tima, Rudarsko-geološko-naftni fakultet Sveučilišta u Zagrebu), Igor Ilić (Član projektnog tima, Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta u Osijeku), Kristijan Kovačić (Projektni asistent, Institut za razvoj obrazovanja), Iva Kovačević (Projektna asistentica, Institut za razvoj obrazovanja) te Ria Bilić (Voditeljica projekta, Institut za razvoj obrazovnja) nije imao nimalo lak posao.

Nakon detaljnog bodovanja svih petoro ocjenjivača/ica, za vizualni identitet projekta EDUpolicy LAB odabran je rad pod nazivom “Vizualni identitet EDUpolicy LAB-a” kojeg potpisuje “Tim GIG” tj. studentice Stella Grabarić i Ljubica Golubić sa studija dizajna na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Idejno rješenje nagrađenog rada možete pogledati .

Ocjenjivački sud se zahvaljuje svim timovima, studenticama i studentima na sudjelovanju i izradi izrazito kreativnih, promišljenih i profesionalnih rješenja!

Detaljnu anonimiziranu bodovnu listu svih pristiglih rješenja možete pogledati OVDJE.

Detaljne kriterije bodovanja možete pogledati OVDJE.

Kao što je navedeno i u Bodovnoj listi, svaki/a natjecatelj/ica rada može zatražiti detaljniji uvid u dodijeljene ocjene putem maila rbilic [at] iro.hr do 25. listopada 2018. godine. Moguće je zatražiti:

  • Bodovnu listu ocjena svih pristiglih prijedloga po svakoj od 5 ocjenjivača/ica;
  • Detaljno bodovanje vlastitog podnesenog prijedloga vizualnog dizajna po svakom od kriterija bodovanja za svakog/u od 5 ocjenjivača/ica.

 

Još jednom hvala svim natjecateljicama i natjecateljima na sudjelovanju!

EDUpolicy LAB tim