Studentska natječajna izložba vizualnog identiteta projekta EDUpolicy LAB

Studentska natječajna izložba vizualnog identiteta projekta EDUpolicy LAB

Institut za razvoj obrazovanja u suradnji s Akademijom dramskih umjetnosti organizira EDUpolicy LAB studentsku natječajnu izložbu vizualnog identiteta projekta koja će se biti održana u Galeriji F8 u sklopu Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu, od 19.11. do 30.11.2018. godine.

 

Pozivamo Vas da nam se pridružite na otvorenju izložbe u ADU-u, Galeriji F8, Trg Republike Hrvatske 8, u ponedjeljak 19.11.2018. u 19 sati!

O izložbi

EDUpolicy LAB natječajna izložba vizualnog identiteta projekta, izložba je studentskih radova prijavljenih na natječaj projekta EDUpolicy LAB – društveno korisnim učenjem do jednakih obrazovnih mogućnosti s ciljem promicanja studentskog angažmana u poslovnoj sferi te kreativnih studentskih ideja. Pobjednički rad koji je i osvojio novčanu nagradu je rad dvije studentice sa Studija Dizajna Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu  – Stelle Grabarić i Ljubice Golubić. Uz pobjednički rad, koji je postao i vizualni identitet projekta, na izložbi će biti izloženi i radovi ostalih studentica i studenata sudionika natječaja.

Izložba se vodi krilaticom „sve studentsko“, stoga je i izložbeni prostor Galerija F8 – studentska galerija Akademije dramskih umjetnosti, postav izložbe i sav promidžbeni materijal izrađen je od strane studenata Studija Dizajna Sveučilišta u Zagrebu, a oko logističkih i medijskih pitanja angažirane su studentice volonterke Instituta za razvoj obrazovanja.

Cilj ove izložbe je predstaviti kreativna rješenja studenata, promovirati studentski angažman te primjerom potaknuti i druge institucije na uključivanje studenata u svoje projekte i poslovanje.

 

O projektu EDUpolicy LAB

„EDUpolicy LAB – društveno korisnim učenjem do jednakih obrazovnih mogućnosti“ je ESF projekt usmjeren na unapređenje znanja i vještina studentica i studenata u rješavanju problem obrazovne integracije socijalno isključenih skupina kroz suradnju civilnog društva s visokoobrazovnim ustanovama. Projekt vodi Institut za razvoj obrazovanja u partnerstvu s Akademijom dramskih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu,  Rudarsko-geološko-naftnim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Fakultetom za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta u Osijeku, Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu te Volonterskim centrom Slavonski Brod.