Kako do potpune stipendije za studij na američkom DePauw University?

Kako do potpune stipendije za studij na američkom DePauw University?

Institut za razvoj obrazovanja poziva sve zainteresirane učenike i studente na besplatno obrazovno savjetovanje o mogućnostima studiranja u SAD-u uz potpunu stipendiju koje će se održati u četvrtak, 31. siječnja 2019. u 18 sati u IRO-u, Trg Nikole Zrinskog 9, Zagreb.

Institut za razvoj obrazovanja organizira ovo informativno događanje o mogućnostima studiranja u SAD-u u suradnji s prestižnim američkim sveučilištem DePauw.

 

Na besplatnom obrazovnom savjetovanju predstavnik sveučilišta DePauw govorit  će o Vera Scholarship – potpunoj stipendiji za kandidate iz Hrvatske koja pokriva ukupne troškove četiri godine preddiplomskog studija. Posjetitelji će imati priliku razgovarati s predstavnikom uglednog američkog sveučilišta DePauw iz Indiane i saznati sve o prijavi za stipendiju Vera Scholarship. Dodatne informacije o stipendiji i uvjetima natječaja možete naći na poveznici.

Uz predstavljanje programa stipendiranja, obrazovna savjetnica Maja Balen govorit će o sustavu visokog obrazovanja u SAD-u, odgovarati na pitanja o izboru studija, prijavi na američka sveučilišta te o standardiziranim testovima čije je rezultate potrebno priložiti prijavama za studiranje u inozemstvu.

Detaljne informacije dostupne su na Facebook eventu.

Ulaz na događanje je slobodan uz obaveznu prethodnu predbilježbu.

***
Želiš studirati u SAD-u? Institut za razvoj obrazovanja zna kako!