EDUpolicy LAB izložbu možete pogledati i na Hrvatskim studijima!

EDUpolicy LAB izložbu možete pogledati i na Hrvatskim studijima!

Institut za razvoj obrazovanja u suradnji s partnerima u sklopu projekta EDUpolicy LAB – Društveno korisnim učenjem do jednakih obrazovnih mogućnosti organizirao je EDUpolicy LAB studentsku natječajnu izložbu vizualnog identiteta projekta, a koja će se prikazivati na odabranim sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu.

Radove trenutno možete pogledati u knjižnici Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, na adresi Borongajska cesta 83d, Zagreb, i to do 15.02.2019.

      

      

*** O izložbi ***

EDUpolicy LAB natječajna izložba vizualnog identiteta projekta, izložba je studentskih radova prijavljenih na natječaj projekta EDUpolicy LAB – društveno korisnim učenjem do jednakih obrazovnih mogućnosti s ciljem promicanja studentskog angažmana u poslovnoj sferi te kreativnih studentskih ideja. Pobjednički rad koji je i osvojio novčanu nagradu je rad dvije studentice sa Studija Dizajna Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu – Stelle Grabarić i Ljubice Golubić. Uz pobjednički rad, koji je postao i vizualni identitet projekta, na izložbi će biti izloženi i radovi ostalih studentica i studenata sudionika natječaja.

Izložba se vodi krilaticom sve studentsko, stoga je i izložbeni prostor Galerija F8 – studentska galerija Akademije dramskih umjetnosti, postav izložbe i sav promidžbeni materijal izrađen je od strane studenata Studija Dizajna Sveučilišta u Zagrebu, a oko logističkih i medijskih pitanja angažirane su studentice volonterke Instituta za razvoj obrazovanja.

Cilj ove izložbe je predstaviti kreativna rješenja studenata, promovirati studentski angažman te primjerom potaknuti i druge institucije na uključivanje studenata u svoje projekte i poslovanje.