Webinar: Studiranje u Velikoj Britaniji

Webinar: Studiranje u Velikoj Britaniji

Za sve one koji nisu bili u prilici sudjelovati u prošlotjednom webinaru o studiranju u Velikoj Britaniji, moći ćete se pridružiti u nedjelju, 24.02., u 18h!

Domaćini sastanka bit će Jakov Tiefenbach i Tea Matusinović. Nakon završene srednje škole u Zagrebu i Pragu, oboje su otišli studirati u Veliku Britaniju. Jakov je trenutačno student četvrte godine medicine na Sveučilištu u Edinburghu te je završio jednogodišnji program iz menadžmenta na Imperial Collegeu u Londonu. Tea je u Londonu od početka preddiplomskog studija gdje je završila psihologiju i trenutno je na postdiplomskom studiju iz bihevioralne ekonomije, također u Londonu.

Jakov i Tea će u prvom dijelu sastanka iznijeti najbitnije informacije o studiju u Škotskoj i Engleskoj, nakon čega će odgovarati na vaša pitanja i komentare. Naši domaćini dolaze iz znanstvenih i društvenih pozadina i žive u dva značajno različita grada Velike Britanije, Edinburghu i Londonu.

 

Broj sudionika je ograničen na 15 ljudi, radi komfora svih sudionika i efikasnosti sastanka.

Ukoliko bude više zainteresiranih, organizirat ćemo još jedan sastanak na istu temu.

PRIJAVE

Prijave se vrše putem klika na link

te zahtijevaju od vas da ispunite sljedeće informacije:

  • vašu e-mail adresu na koju ćete primiti informacije o načinu uključivanja u virtualni sastanak
  • vašu ideju, ako ju već imate, o gradu ili sveučilištu koje vas zanima (ako još nemate ideju, to je sasvim u redu, ali naznačite i to uz vrlo kratak opis vaših interesa ili pozadine)

 

Link na Facebook event.