Dođite na Obrazovni četvrtak u IRO!

Dođite na Obrazovni četvrtak u IRO!

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) od srpnja 2019. organizira tematska grupna savjetovanja pod nazivom Obrazovni četvrtak u IRO-u. Savjetovanja obuhvaćaju osnovne informacije o visokom obrazovanju u pojedinim zemljama te preporuke za pretraživanje studijskih programa i proces prijave. Uz obrazovnu savjetnicu iz IRO-a, svoje iskustvo i znanje o pojedinoj temi često prenose i gost-predavači. Riječ je o stipendistima, djelatnicima veleposlanstava, predstavnicima pojedinih sveučilišta i drugima.

Besplatna savjetovanja četvrtkom obuhvaćat će osnovne informacije o visokom obrazovanju u inozemstvu, preporuke za pretraživanje studijskih programa i proces prijave, kao i informacije o standardiziranim testovima (TOEFL, IELTS, SAT, ACT, GMAT). Također, svi zainteresirani sudionici imaju mogućnost posjetiti centar za testiranje u IRO-u te dobiti detaljne informacije o pripremnim tečajevima koje za pojedini test organizira IRO. Više informacija pročitajte ovdje.

Kalendar Obrazovnog četvrtka za srpanj 2019.

4. 7. u 18 sati: Kako odabrati studij u SAD-u? / Proslavimo američki Dan nezavisnosti (Independence Day) uz savjetovanje o američkom visokom obrazovanju

11. 7. u 17 sati: Zašto studirati u Austriji? (gost-predavač: Sanja Kulenović, predstavnica organizacije Advantage Austria)

11. 7. u 19 sati: CEU pre-departure orientation / Alumni govore budućim studentima sveučilišta Central  European University o svojim iskustvima studiranja na tom sveučilištu

18. 7. u 18 sati: Kako napisati esej za prijavu na studij u SAD-u?

30. 7. u 18 sati: Želiš na doktorski studij u SAD? (gost-predavač: Renata Horvatek, stipendistica Humphrey Fellowship programa sa završenim doktorskim studijem na sveučilištu Penn State University)

Prijavite se već sada preko poveznice.