EducationUSA centar u gostima

EducationUSA centar u gostima

Ovog rujna Institut za razvoj obrazovanja (IRO), kao jedini ovlašteni EducationUSA centar u Hrvatskoj, organizira seriju informativnih događanja o studiranju u SAD-u u Američkim kutcima diljem Hrvatske.

 

Američki kutci su male knjižnice uređene u američkom stilu, osnovane da bi povećale uzajamno razumijevanje između Republike Hrvatske i Sjedinjenih Američkih Država, pružajući razne oblike informacija o povijesti, znanosti, kulturi, narodu, pravnom i političkom sustavu, trgovini, studiranju i radu u SAD-u.

Obrazovna savjetnica EducationUSA mreže iz IRO-a posjetit će Kutke u Osijeku, Rijeci, Zadru, Zagrebu i Vukovaru, gdje će zainteresiranim učenicima i studentima dati praktične smjernice za odabir odgovarajućeg sveučilišta i studijskog programa, pronalazak stipendija, prijavu na američka sveučilišta, dobivanje vize i odlazak na studij u SAD-u.

Prijavite se za predavanje u Vašem gradu ovdje: http://bit.ly/2m6Tf4f.

S više od 4500 akreditiranih visokih učilišta, SAD i dalje predstavlja vodeću obrazovnu destinaciju za međunarodne studente. Institut za razvoj obrazovanja od 1999. djeluje kao sastavni dio EducationUSA mreže i pruža službene informacije o studiranju u SAD-u uz potporu U.S. State Departmenta i Američkog veleposlanstva u Zagrebu.