Obrazovni četvrtak u IRO-u

Obrazovni četvrtak u IRO-u

IRO od srpnja 2019. organizira tematska grupna savjetovanja pod nazivom Obrazovni četvrtak u IRO-u. Savjetovanja obuhvaćaju osnovne informacije o visokom obrazovanju u pojedinim zemljama te preporuke za pretraživanje studijskih programa i proces prijave. Uz obrazovnu savjetnicu iz Instituta za razvoj obrazovanja, svoje iskustvo i znanje o pojedinoj temi često prenose i gost-predavači. Riječ je o stipendistima, djelatnicima veleposlanstava, predstavnicima pojedinih sveučilišta i drugima.

Obrazovni četvrtak u IRO-u uključuje i informacije o standardiziranim testovima kao uvjetu upisa na inozemna sveučilišta (primjerice TOEFL, IELTS, SAT, GMAT i drugi). Također, svi zainteresirani sudionici imaju mogućnost posjetiti centar za testiranje u IRO-u te dobiti detaljne informacije o pripremnim tečajevima koje za pojedini test organizira IRO.

Savjetovanja u okviru Obrazovnog četvrtka u IRO-u besplatna su za sve sudionike.

 

KALENDAR OBRAZOVNOG ČETVRTKA U IRO-U

Za detaljni program svakog termina pratite objave na web-stranicama i društvenim mrežama Instituta za razvoj obrazovanja (Facebook i Instagram).

 

STUDENI

5. studenoga 2020. u 17 sati – Online Obrazovni četvrtak u IRO-u: Kako do studija u Austriji (gosti: ADVANTAGE AUSTRIA Zagreb, TU Graz – University of Technology, University of Applied Sciences Wiener Neustadt, Modul University Vienna, FH Joanneum – University of Applied Sciences)

Prijave: zatvorene

19. studenoga 2020. u 13 sati – Online Obrazovni četvrtak u IRO-u: Sve o studentskim vizama za SAD (gosti: Veleposlanstvo SAD-a)

Poveznica za sudjelovanje preko Zooma:
https://statedept.zoomgov.com/j/1606224078…
Passcode: 865983