Obrazovni četvrtak u IRO-u

Obrazovni četvrtak u IRO-u

IRO od srpnja 2019. organizira tematska grupna savjetovanja pod nazivom Obrazovni četvrtak u IRO-u. Savjetovanja obuhvaćaju osnovne informacije o visokom obrazovanju u pojedinim zemljama te preporuke za pretraživanje studijskih programa i proces prijave. Uz obrazovnu savjetnicu iz Instituta za razvoj obrazovanja, svoje iskustvo i znanje o pojedinoj temi često prenose i gost-predavači. Riječ je o stipendistima, djelatnicima veleposlanstava, predstavnicima pojedinih sveučilišta i drugima.

Obrazovni četvrtak u IRO-u uključuje i informacije o standardiziranim testovima kao uvjetu upisa na inozemna sveučilišta (primjerice TOEFL, IELTS, SAT, GMAT i drugi). Također, svi zainteresirani sudionici imaju mogućnost posjetiti centar za testiranje u IRO-u te dobiti detaljne informacije o pripremnim tečajevima koje za pojedini test organizira IRO.

Savjetovanja u okviru Obrazovnog četvrtka u IRO-u besplatna su za sve sudionike.

 

KALENDAR OBRAZOVNOG ČETVRTKA U IRO-U

Za detaljni program svakog termina pratite objave na web-stranicama i društvenim mrežama Instituta za razvoj obrazovanja (Facebook i Instagram).

SIJEČANJ 2020.

16. siječanj 2020. u 18:00 – Zašto studirati u Danskoj / Copenhagen Business Academy

23. siječanj 2020. u 18:00 – Prijave za studij u SAD-u / U.S. Mobility Micro-Grants; obavezna prijava na http://bit.ly/2IWhA4u; prijave na webinar za sudionike izvan Zagreba: http://bit.ly/36OZe09

6. veljače 2020. u 17:00 – Predstavljanje stipendija za studiranje u Francuskoj

5. ožujak 2020. u 18:00 – FOI: Prezentacija doktorskog studija Informacijske znanosti

21. svibanj 2020. u 17:00 – Mogućnosti studiranja u Kini