Obrazovni četvrtak u IRO-u

Obrazovni četvrtak u IRO-u

 

IRO od srpnja 2019. organizira tematska grupna savjetovanja pod nazivom Obrazovni četvrtak u IRO-u. Savjetovanja obuhvaćaju osnovne informacije o visokom obrazovanju u pojedinim zemljama te preporuke za pretraživanje studijskih programa i proces prijave. Uz obrazovnu savjetnicu iz Instituta za razvoj obrazovanja, svoje iskustvo i znanje o pojedinoj temi često prenose i gost-predavači. Riječ je o stipendistima, djelatnicima veleposlanstava, predstavnicima pojedinih sveučilišta i drugima.

Obrazovni četvrtak u IRO-u uključuje i informacije o standardiziranim testovima kao uvjetu upisa na inozemna sveučilišta (primjerice TOEFL, IELTS, SAT, GMAT i drugi). Također, svi zainteresirani sudionici imaju mogućnost posjetiti centar za testiranje u IRO-u te dobiti detaljne informacije o pripremnim tečajevima koje za pojedini test organizira IRO.

Savjetovanja u okviru Obrazovnog četvrtka u IRO-u besplatna su za sve sudionike.

 

KALENDAR OBRAZOVNOG ČETVRTKA U IRO-U

Za detaljni program svakog termina pratite objave na web-stranicama i društvenim mrežama Instituta za razvoj obrazovanja (Facebook i Instagram).

 

SRPANJ

1. srpnja u 18 sati: Obrazovni četvrtak u IRO-u: Info-sesija za studente koji ove jeseni odlaze na studij u SAD (gosti: hrvatski studenti na američkim sveučilištima)

Prijave: https://bit.ly/3v3ISgp

 

KOLOVOZ

26. kolovoza u 18 sati: Eko Obrazovni četvrtak u IRO-u: Lovstvo i zaštita prirode (Veleučilište u Karlovcu)

Prijave: https://iro.clickmeeting.com/predstavljanje-strucnog-studija-lovstvo-i-zastita-prirode-veleucilista-u-karlovcu/register

 

NOVO!!

Pomozi nam osmisliti novu sezonu Obrazovnog četvrtka u IRO-u! Ispuni anketu i sudjeluj u izradi programa za 2021./2022.