Naša savjetovanja se sele online!

Naša savjetovanja se sele online!

U danima kada znamo da intenzivno razmišljate o svemu što se događa u zemlji i svijetu, znajte da mislimo na vas i na vaše potrebe te da razmišljamo o tome kako vam možemo pomoći da ostvarite svoje želje i ciljeve. Zato smo osmislili niz online aktivnosti kojima ćemo vam nastojati pomoći da svejedno dođete do odgovora koje tražite radi nastavka obrazovanja.

 

U sljedećih nekoliko tjedana, dakle, očekuju nas sljedeći webinari:

  • 31. ožujka u 13 sati:  Webinar – Education in the USA (predavači: Tiana Morris, stipendistica programa Fulbright, i Ana Uglešić, savjetnica mreže EducationUSA)
  • 2. travnja u 13 sati: Webinar – How to Successfully Apply to U.S. Colleges (predavači: Gabrielle Kallgren, stipendistica programa Fulbright, i Ana Uglešić, savjetnica mreže EducationUSA)
  • 23. travnja u 17 sati: Webinar – Creating a Powerful Portfolio: How to Showcase your Work Effectively (predavači: Olivia Anderson, Assistant Director of Admission, Europe and U.K., Savannah College of Art and Design, i Ana Uglešić, savjetnica mreže EducationUSA)

Napominjemo da ovaj popis nije konačan i da ćemo u nadolazećem razdoblju dodavati webinare na kojima ćete moći sudjelovati. Za više informacija o našim aktivnostima i prijavu na webinare, posjetite ovu stranicu.

Uz to, ne zaboravite i da odgovore na svoja pitanja možete pronaći i slanjem upita preko Facebooka, Instagrama ili e-maila na sljedeću adresu: iro@iro.hr.