Ljetni tečajevi u IRO-u!

Ljetni tečajevi u IRO-u!

Institut za razvoj obrazovanja, prvi ovlašteni testing centar u Hrvatskoj, ovoga ljeta nudi posebno prilagođene pripremne tečajeve za TOEFL, ACT i SAT.

Tijekom 20 godina rada, IRO je uvijek pratio međunarodne statistike i rezultate standardiziranih testova te položaj Hrvatske u odnosu na druge zemlje. Jako nam je drago što su hrvatski učenici rezultatima sve bliži zapadnim zemljama, što je značajan uspjeh.

Kako bi nastavili uzlaznu putanju, tj. omogućili hrvatskim studentima poziciju u TOP 30% polagatelja i upis na studij bez previše muka, osvježili smo našu ponudu pripremnih tečajeva obzirom na ljetni period i COVID-19 situaciju.

U IRO-u ćete moći sudjelovati na sljedećim ljetnim, intenzivnim tečajevima:

  1. TOEFL (18 sati): dva tečaja u srpnju – 6.7.2020.-10.7.2020.; 27.7.2020.-31.7.2020. (ponedjeljak-petak)
  2. ACT (20 sati): jedan tečaj u srpnju – 14.7.2020.-26.7.2020. (utorak, četvrtak, subota, nedjelja)
  3. SAT (20 sati): jedan tečaju u srpnju – 21.7.2020.-2.8.2020. (utorak, četvrtak, subota, nedjelja)

 

Ovi ljetni tečajevi će se fokusirati na najbitnije kako bi ostvarili željeni rezultat: mnoštvo primjera i prakse, praktičnih savjeta iskusnih predavača i polaganje testnih ispita.

U slučaju sudjelovanja na ljetnim tečajevima, IRO vam također nudi mogućnost obilaska osvježenog testnog centra kako bi se upoznali s okruženjem i načinom polaganja ispita prije samog datuma testiranja.

Poznavanje formata i prostora te što očekivati tijekom testa igra veliku ulogu u dobivanju vrhunskog rezultata, a IRO ljetni tečajevi obuhvaćaju sve te stavke.

Za sve dodatne informacije, obratite se na iro@iro.hr.

Uz ove poduzete korake i pravovremenu pripremu za polaganje ispita, uopće ne sumnjamo u vaš uspjeh na dan testiranja!

Vaš IRO