16. Sajam stipendija i visokog obrazovanja

16. Sajam stipendija i visokog obrazovanja

Kako bi se nastavila promocija stipendija, stručnih praksi i brojnih studijskih programa, Institut za razvoj obrazovanja (IRO) organizira 16. po redu Sajam stipendija i visokog obrazovanja ove godine u posebnom ONLINE izdanju. 

Sajam će se održati u srijedu, 25.11.2020. od 10:00 do 16:00 sati putem stranice www.iro.hr/online-sajam-stipendija. Pristup svim posjetiteljima je naravno besplatan, a format sudjelovanja je jednostavan i interaktivan. Prijaviti se možete i putem sljedećeg linka: https://bit.ly/3dHXHNv

Vizuali izlagača izloženi na toj web-stranici vodit će posjetitelje do zasebne internetske stranice izlagača i Zoom-sobe (koja će biti aktivirana na dan Sajma), u kojoj će posjetitelji moći komunicirati s izlagačima. Na navedeni način, osigurat ćemo dostupnost prezentacijskih materijala i interaktivnost u online okruženju putem aplikacija koje su vam već dobro poznate!

 Predstavljamo tri glavna razloga zašto ne smijete propustiti ovogodišnji Sajam!

  • Možete posjetiti svakog izlagača jednim klikom miša!
  • Možete pronaći stipendiju ili stručnu praksu!
  • Možete poslušati zanimljiva predavanja i radionice!

 

U sklopu Sajma moći ćete saznati rezultate istraživanja o Utjecaju COVID-19 na visoko obrazovanje, čuti sve o primjerima dobre prakse Sveučilišta u Rijeci ili pak dobiti savjete o novom Europassu i novim mogućnostima studentske mobilnosti. Panel Izazovi stručne prakse pokušat će odgovoriti na mnogobrojna otvorena pitanja vezana uz stručne prakse, a predstavit će se i Grad ZadarGrad RijekaAdvantage Austrija i RIT CROATIA. O standardiziranim testovima i pripremnim tečajevima, posjetitelji će moći dobiti brzi odgovor od obrazovnih savjetnica iz IRO-a.

 

Veselimo se zajedničkom druženju na Sajmu stipendija i visokog obrazovanja u online okruženju 25.11.2020.!