Sajam stipendija i visokog obrazovanja – Special Online Edition

Sajam stipendija i visokog obrazovanja – Special Online Edition

3 GLAVNA RAZLOGA ZAŠTO UČENICI I STUDENTI NE SMIJU PROPUSTITI 16. SAJAM STIPENDIJA I VISOKOG OBRAZOVANJA – Special Online Edition

 

Više od 30 institucija predstavlja svoje studijske programe, mogućnosti stipendiranja i stručne prakse u virtualnom okruženju

Kako bi se nastavila promocija stipendija, stručnih praksi i brojnih studijskih programa, Institut za razvoj obrazovanja (IRO) organizira 16. po redu Sajam stipendija i visokog obrazovanja ove godine u posebnom ONLINE izdanju. Sajam će se održati u srijedu, 25.11.2020. od 10:00 do 16:00 sati na internetskom portalu www.iro.hr/online-sajam-stipendija. Pristup svim posjetiteljima je naravno besplatan, a format sudjelovanja je jednostavan i interaktivan.

 Predstavljamo tri glavna razloga zašto učenici i studenti ne smiju propustiti ovogodišnji Sajam!

  • Mogu posjetiti svakog izlagača jednim klikom miša!

Special Online Edition objedinjuje sve lokacije na kojima se do sada Sajam održavao: Zadar, Rijeku i Zagreb. Virtualni format omogućava olakšan pristup široj publici unutar i izvan granica Hrvatske. Putem internetskog portala www.iro.hr/online-sajam-stipendija, posjetitelj može birati na koji virtualni štand želi otići i potražiti informacije od izlagača!

  • Mogu pronaći stipendiju ili stručnu praksu!

Na Sajmu će sudjelovati više od 30 izlagača koji će pružati informacije o brojnim studijskim programima, stipendijama ili stručnim praksama. Na Sajmu će izlagati sveučilišta, veleučilišta i visoke škole, gradovi i županije, veleposlanstva i udruge, a posjetitelji će moći svoja pitanja postavljati i nacionalnim i međunarodnim institucijama, kao i bivšim i sadašnjim stipendistima i praktikantima.

  • Mogu poslušati zanimljiva predavanja i radionice!

U sklopu Sajma posjetitelji će moći saznati rezultate istraživanja o Utjecaju COVID-19 na visoko obrazovanje, saznati o primjerima dobre prakse Sveučilišta u Rijeci kad je riječ o tome kako aktivirati studente u zajednici ili pak čuti sve o novom Europassu i novim mogućnostima studentske mobilnosti. Panel Izazovi stručne prakse pokušat će odgovoriti na mnogobrojna otvorena pitanja; od ishoda učenja, pronalaska odgovarajućeg mentora, načina praćenja i vrednovanja do sasvim praktičnih organizacijskih pitanja. Dodatno će se predstaviti Grad Zadar, Grad Rijeka, Advantage Austrija i RIT CROATIA. O standardiziranim testovima i pripremnim tečajevima, posjetitelji će moći dobiti brzi odgovor od obrazovnih savjetnica iz IRO-a.

 

Dodatne informacije o programu i izlagačima možete pratiti i putem službene stranice Sajma, www.iro.hr/online-sajam-stipendija.