ERASMUSiraj se!

ERASMUSiraj se!

ERASMUSiraj se!

Dođi i saznaj sve o prijavama za Erasmus+ studijski boravak!

 

Želiš li provesti pet mjeseci u drugoj državi, steći nova iskustva i upoznati brojne zanimljive ljude? Želiš iskusiti kulturu druge države i upoznavati druge sa svojom? Erasmus+ studijski boravak je idealna prilika za to, a Erasmus Student Network (ESN). Zagreb je tu da ti pomogne oko prijave!

Uz to što radimo na stvaranju sadržaja za internacionalne studente, već 10 godina, uz potporu Sveučilišta u Zagrebu, pomažemo i lokalnim studentima koji žele iskusiti čari Erasmusa! S obzirom na objavljen Natječaj za mobilnost studenata u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa, jedan od načina na koji pomažemo lokalnim studentima je provođenje niza interaktivnih predavanja – ERASMUSiraj se!

Događaj je namijenjen studentima Sveučilišta u Zagrebu koji su zainteresirani za program razmjene u drugoj državi kako bi stekli nova iskustva i proširili svoja znanja, stoga ako želiš čuti više o tome kako dotjerati svoj životopis, napisati vrhunsko motivacijsko pismo ili čuti iskustva studenata koji su već bili na razmjeni – na pravom si mjestu! Klikom na link saznaj kada dolazimo na tvoj fakultet, a do tada nas uvijek možeš potražiti na Facebooku i Instagramu i pitati nas što god te zanima u vezi razmjene, ali i pogledati savjete koje ti donosimo u vezi studijskog boravka!

ESN ZAGREB
Ul. kralja Zvonimira 8
10000 Zagreb, Croatia
www.esnzagreb.hr