Erasmus Festival u organizaciji ESN Zagreb

Erasmus Festival u organizaciji ESN Zagreb

Saznaj sve o mobilnosti na jednom mjestu uz Erasmus Festival
Na Sajmu mobilnosti istraži pa se na Erasmus Festival odvaži!

 

Ako razmišljaš o odlasku na studij u inozemstvo, Erasmus+ razmjenu, Work&Travel ili jednostavno želiš upoznati internacionalne studente i s njima porazgovarati – ESN Zagreb i ESN Hrvatska imaju pravo rješenje za tebe! Uz to što radimo na stvaranju sadržaja za internacionalne studente već 10 godina, uz potporu Sveučilišta u Zagrebu, pomažemo i lokalnim studentima koji žele iskusiti čari mobilnosti! Iz tog razloga smo od 16. do 18. svibnja odlučili organizirati Erasmus Festival – trodnevni događaj na kojem imaš priliku saznati sve što te zanima o mobilnosti iz prve ruke!

Već prvi dan, na Sajmu mobilnosti kojeg organizira ESN Hrvatska, na raznim štandovima možeš razgovarati s ljudima koji se svakodnevno bave organizacijom raznih vrsta mobilnosti u trajanjima od jednog tjedna pa sve do godine dana, a ako te zanimaju Erasmus prakse i kako pronaći tvrtku za sebe – imamo organizirano i predavanje sa svim potrebnim informacijama! Ako pak iz prve ruke želiš čuti kakav je studentski život u Estoniji ili kako odabrati strano sveučilište ako si dvopredmetni student, odgovore možeš potražiti na događaju Meet&Greet: Erasmus 101, gdje te, uz kavu i kekse, čeka čak 25 govornika! Ako si više natjecateljski tip, ne brini! Za tebe smo pripremili internacionalni pub kviz gdje možeš pokazati svoje znanje o drugim kulturama, ali i naučiti nešto novo, dok te treći dan čekamo na Jarunu uz odbojku, košarku i nogomet!

I za kraj, vjerujemo da želiš okusiti izlazak kao da si na Erasmusu, a da pritom ne moraš napustiti Zagreb. Iz tog razloga zadnji dan Erasmus Festivala hodamo Tkalčom, a kasnije u Ritmu Grada plešemo u veselom ritmu na najbolje glazbene hitove!

Klikom na link saznaj više o samom događaju i načinima na koje se možeš prijaviti, a uvijek nam se možeš javiti putem Facebooka i Instagrama i pitati nas što god te zanima u vezi razmjene i nadolazećeg Erasmus Festivala! Nadamo se da se vidimo!