ESNbuddy program

ESNbuddy program

Sve što ti treba je… Buddy!

Stvori nezaboravne uspomene već ove jeseni!

Upravo si na putu u Zagreb gdje ćeš provesti idućih devet mjeseci, no imaš osjećaj kao da si dijelom rutine? Ujutro se ustaneš, spremiš se za predavanje, odslušaš što imaš, eventualno popiješ kavu i vraćaš se natrag u dom? Erasmus Student Network (ESN) Zagreb ima pravo rješenje za tebe!

S ESNbuddy programom – projektom usmjerenim na sparivanje internacionalnih studenata s “ESNbuddyjem”, lokalnim studentom koji je voljan pomoći dolaznom studentu da stane na noge u prvih nekoliko tjedana prilikom dolaska u novu državu – ove jeseni izađi iz svoje rutine! Sve što trebaš je napraviti profil na aplikaciji Papaya i odgovoriti na nekoliko pitanja. Da, tako je lako!

No, za tebe smo spremili i još nešto. S obzirom da te želimo što bolje povezati s tvojim novim prijateljem, imaš šansu poboljšati i drugi jezik! Ako se odlučiš prijaviti za Language Tandem, dodijelit ćemo ti tandem partnera koji govori jezik koji tebi treba! Zauzvrat, tvoj partner će biti zainteresiran za jezike koje ti govoriš, stoga oboje imate priliku poboljšati svoje poznavanje stranih jezika uz šalicu kave ili čaja. A ako si osoba koja preferira točno određene stvari, predlažemo ti da ispuniš niz “This or That” pitanja kako bismo ti mogli pronaći što boljeg Buddyja!

Prijave su otvorene do 31. kolovoza, stoga ako želiš s novim internacionalnim prijateljem stvarati nezaboravne uspomene kao da si i ti na Erasmusu, požuri i napravi svoj profil već danas!


ESN ZAGREB