Pridruži se ESN-u Zagreb

Pridruži se ESN-u Zagreb

Najbolji dio ESN-a je taj da ako nešto stvarno želiš i pitaš, najvjerojatnije ćeš to i dobiti!

Znamo da je uz obaveze na faksu teško pronaći posao, raditi na razvijanju svojih vještina, putovati, družiti se s prijateljima, itd. No, što kada bismo ti rekli da je sve to moguće u ESN-u Zagreb – udruge drukčije od drugih?

Erasmus Student Network (ESN) Zagreb dio je najveće europske studentske organizacije Erasmus Student Network koja predstavlja ključnu volontersku studentsku organizaciju u međunarodnom visokom obrazovanju u Europi, a broji više od 15 tisuća volontera! ESN Zagreb, uz potporu Sveučilišta u Zagrebu, već 11 godina pomaže studentima na razmjeni i lokalnim studentima koji žele iskusiti vlastitu!

Priključivanjem jednom ili dva tima ESN-a Zagreb – Party, Public Relations, Social Inclusion, Health & Well-being, Intercultular Exchange i Travel – imaš priliku steći brojna poznanstva, i u Hrvatskoj i izvan nje, raditi na osmišljavanju i organizaciji događaja za internacionalne studente, isprobati se u raznim područjima, ali i razviti se u osobnom i profesionalnom smislu, a više o tome nam je ispričala naša Alumni članica, Rebeka:

Ono što mi je najviše pomoglo u poslu kojim se trenutno bavim jest da sam uvidjela što je studentima potrebno izvan formalnog obrazovanja, vrlo se ugodno osjećam u razgovoru na engleskom jeziku te sam vrlo efikasna prilikom rada u timu i prioritizaciji zadataka. ESN mi je ponudio da isprobam različita područja, od event menadžmenta do stvaranja sadržaja za društvene mreže. Susretala sam se s mnogim preprekama kroz koje sam često i griješila, ali sam ih kroz ESN naučila prihvatiti i iz njih izvući najbolje.

Isprobaj i ti različita područja u ESN-u Zagreb, no prije toga dođi u Caffe bar Dvorište, 1.9. u 18h na Info Dan gdje te, uz šalicu kave, čekaju naši članovi, a prijavnicu za članstvo ispuni do 2.9. u 23:59 putem linka i vidimo se na regrutacijama!