Novi projekt IRO-a za financijsku pismenost mladih

Novi projekt IRO-a za financijsku pismenost mladih

Ove godine IRO provodi projekt „Financijska pismenost mladih: financijsko planiranje za nastavak obrazovanja i uspješno zapošljavanje“!

Budući da je osnovno financijsko znanje preduvjet za dobro financijsko planiranje i donošenje ispravnih financijskih odluka, IRO je i ove godine izradio program individualnih i grupnih te online savjetovanja i financijskog opismenjivanja mladih u cilju njihova stjecanja znanja i vještina koje će im poslužiti da izrade kvalitetan financijski plan za nastavak obrazovanja na željenim visokim učilištima te da se, posljedično, što brže uključe na tržište rada.

Da bi mladi stekli dodatna znanja i vještine za uspješno uključivanje na tržište rada po stjecanju diplome, ove godine IRO će na svojim savjetovanjima davati informacije i o zapošljivosti s obzirom na studij koji planiraju završiti te informacije o studentskim poslovima, a uz to će posebno predstavljati visoka učilišta i programe koji svojim studentima nude mogućnost stručne prakse.

IRO planira svoje aktivnosti provoditi online, preko Zooma ili Google Meeta te preko društvenih mreža i web-stranica, ali i uživo, u manjim skupinama ili individualno, i to u prostorijama IRO-a i u obrazovnim institucijama na zagrebačkom području, prvenstveno u zagrebačkim srednjim školama.

Prvi post u seriji objava na ovu temu možete pogledati na našim Facebook i Instagram profilima.

Projekt „Financijska pismenost mladih: financijsko planiranje za nastavak obrazovanja i uspješno zapošljavanje“ financiran iz proračuna Grada Zagreba.